to čekání ubíjí-chci už rodit

01.01.2009

tak od včerejška mi odchází zátka, dnes teda hodně ale prckovi se ven ještě asi nechce, už mě to nebaví, to čekání, chtěla bych to mít už za sebou

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, mě teda nic neodchází, akorát mám velké bolesti v zádech a někdy mě ťukne ve spodku, jinak nic nic nic, žádné kontrakce, vyvolávací metody nefungují.... Zítra jdu na KO a asi i na vyvolání, dnes jsem 40+1, ale je prý riziko, že s malou něco je, tak jí chtějí vyhnat včas.... Tak ať je to čekání co nejkratší...

Ahoj to se mas ze se ti aspon neco deje :) me uz od 7hod. boli jen zada a jinak nic :? termin mam 5.1 tak cekame a doufame ze se bude neco dit,protoze u prvniho teh. jsem mela take bolesti zad a pak se to rozjelo samo tak doufame a cekame.Nevite nahodou jestli by mi nepomohla treba tepla koupel?Nekde jsem cetla ze na bolesti v zadech v teh. to pomaha.

Ahojky, tak jsme na tom stejně. Taky mi včera odešla část a dnes dopolko pořádný kus, že už by to snad mohlo být vše. Chvíli jsem se radovala, že se něco děje, ale co jsem si většinou našla, tak to zas až tak nic neznamená. Některým holkám to pak ještě trvalo i týdny po zátce, ale abych byla optimistka, některé píšou, že do 5 hod porodili... To budem určitě my ... tak do pěti hodin od teď jedem, jo? :s:

ahojjjj...tak ti moc preji at ti to rychle utece..byly tu holky co im taky odjela zatka a jeste dllouho cekali na porod..ja ho mela vyvolany ,pac maly jse vubec nechtelo ven...hodne zdravi tobe a miminku :||):

Jééé, kéž by ze něco odcházelo. Ty poslední dny jsou fakt super! Pěkná nuda, pořád jen čekáš a nic. U mě to vypadalo včera večer že se už konečně něco začne dít a nic. Odbila půlnoc a klídeček po pěšince. Takže zase čekání. Další kontrolu mám 6.1. to je první termín, myslím, že si mě tam teda ještě nenechají a budu čekat na ten další.

Jé, kéž by mi už taky něco odcházelo. Zatím tak max zdravej rozum. :00: V noci buď nespim a lítám na WC nebo se mi zdaj totál debilní sny - za dnešní noc jsem stihla porodit 2x, pokaždý holčičku (čekáme chlapečka) a opravdu to stálo za to. :n: My měli termín v úterý a vůbec nic se neděje. Zítra jdeme zase na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli nám řeknou něco nového. I když tomu moc nevěřím. :n: :§)

No ahojky, vážně buď ráda, že ti odchází aspoň zátka a že se vůbec něco děje. Já jsem měla rodit 23.12. a pořád nic, takže půjdeme koncem týdne na vyvolání :\\: . Myslím si, že už brzy porodíš a budeš mít prcka u sebe. Tak ti přejeme pohodový porod :||):

že ti něco odchází, to už se chystá. Byla jsi na tý procházce? Jste měli jet na ten výlet :)

In reply to by Pechy

já jsem zvědavá, jestli to vydrží do pondělí, kdy jdu na kontrolu, co mi řeknou. jestli mě řeknou, že pořád nic, tak je nakopu na ony místa:)

Ahojky,
tak to je přece supr, že ti odchází zátka, to už nebude dlouho trvat a budeš rodit!! Pořád lepší, než u nás - vůbec žádné příznaky a to mám termín 5.1.
Už to vydrž ;) a hodně štěstí a síly při porodu prcka!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky