TAK HOLKY S PRAVDOU VEN,CO A KOLIK?

01.01.2009

Ahojky, tak holky, přiznejte se.Co a kolik toho padlo na oslavu Nového roku? Já jako kojící matka jsem si troufla na dvě děci červeného a šáňo na přípitek :) O mé drahé polovičce nemluvím :c: Co vy, jaké je Vaše skóse?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak ke slavnostnímu obědu jsem vypila pivo,během dne sem měla si 2xvinný střik a pak samé nealko.Na přípitek sem si jen srkla šampusu protože mi stejně nechutná a ráno sem byla jediná koho nebolela hlava :qu:

tak ja taky jeste sem tam kojim, mela jsem jedno maly pivo, 2 medoviny a sampano na pripitek :-) a 1/2l dzusu se sodovkou.

S kolegyní u nich na chalupě sedmičku Jamesna :sick: a pak asi půl šampáňa u našich... Doma v notně podroušeném stavu cca o půl třetí. Sypu si popel na hlavu.

In reply to by Andělína

že už nebudeš pít...ale ono se na to rychle zapomíná. Já když takhle vyžahla absolutku s kamarádkou asi za 4 hodiny, tak jsem říkala, že už nikdy nikdy nikdy...druhý den jsem nešla do práce a jen navštěvovala záchod..fuj, já jsem byla čunátko. Ono to těhotenství a kojení je k něčemu dobré a i ta starost o mimčo, přeci jen s kockou ráno, no to bych vidět nechtěla :)

In reply to by Andělína

že po těch špatných zkušenostech už nepiju slivovici, tequillu a fernet citrus :s: :s: :s: I když tvrdý jsem měla naposledy minulý silvestr...panáka rumu :s: :s:

cucla šampáňá, jinak nic, já nikdy nepila, takže mi to nechybí a ani mi to nechutnalo, navíc, jsem šíleně nachlazená, takže piju teplé čajíčky.

A jsem dneska 20 + 1.

Já jsem těhulka a netroufla jsem si na nic... dala jsem si dvě vínové skleničky plné pomerančového džusu a pak normální skleničky džusu z manga a mandarinky... :)

Ahojky tak ja jsem asi petkrat usrkla od pritele pivo a jinak jsem si trochu lokla sampana ale jinak jsme pila..... caj,horkou cokoladu,horkou jahodu,fantu,vodu a pak uz jsem byla rada ze jdu spat....Drive jsem mela strasne rada pivo ale tekda uz mi nejak nechutna a jsem docela rada:-) tak se mejte a krasne tehulkovani :)

SilvieS

Přivítat nový rok s čistou hlavou, to se mi dlouho nestalo. :P A vůbec to nebylo špatné, na to, že jsem dřív bývala docela kalič, tak mi alkohol nechyběl. ;) Měla jsem jen nealkoholické pivo a trošku sektu na přípitek, pak jsem skončila u minerálky. :)

tak ja na alkohol nikdy nijak moc nebyla, takze mi ani nechybi. Pritel si pochutnaval na portskem a ja si spokojene usrkavala svuj juice a byli jsme oba spokojeni :) a mala urcite taky :)

kojící jsem měla asi tak půl deci svařáku a pak jsem si dala šáno na přípitek...asi 2dc a měla jsem toho až dost. Naštěstí se Honzík vzbudil asi až ve 2, takže to bylo v poho :)

:!k: ja mela dva panaky zeleny a pak asi kolem 4 dc bilyho :D jinak pak sem musela domu opul11 za malou ze ji ty blby petardy probubili a pak sem byla skoro do pulnoci na kofole :!k:

Já měla decku punče a decku červeného..jsem 39+2. Tak snad už se prcík zlobit nebude.. on mi za to v noci pěkně vynadal..:)

Já vypila asi 2 dc šampáňa a stačilo mi :) už sem měla naváté, tak sem přestala...člověk jak dlouho nepožívá alkohol, pak stačí troška a je to :)

Ahojky! Tak já jako kojící si na přípitek dala sklenku šampusu a pěkně jsem to cítila...jinak celý večer jsem pila vodu.... :00: Malej to ale asi nijak nepocítil.... :///: Tak on usíná až kolem půlnoci a pak jdu také spát, takže žádná oslava Silvestra tentokrát nebyla. :-)

jen šáňo na přípitek... ne, že by mi tolik vadilo, že kojím, ale alkohol mi jednoduše nikdy nezachutnal :)

Tak já udělala bouli z bílého vína a pár panáků bílého rumu. Měla jsem 2 skleničky a pak drtek ledovýho vína na přípitek...musím se ale přiznat, že bych si šla snad i nalít třetí skleničku, ale manžílek mě včas zarazil. :s: Dneska jsem 27+0. Šťastný a veselý rok 2009. :k: :k: :k:

In reply to by Pechy

Dík za zastání... :k: Nechápu, že tohle může někoho pobouřit! Vždyť jenom půlka tý skleničky bylo kompotové ovoce...ale co, když si někdo chce srkat celý den džus, tak je to jeho věc, ale já si myslím, že se nemám za co stydět! :)

In reply to by Pechy

Prosím tě....jdi se..... Já nikomu nic nekážu a pokud umíš číst...tak jsem jí ani nenapsala nic, co by ti mělo zvednout adrenelin.... Občas zkus zapřemýšlet nad více významy věty jo???

In reply to by markytka.j

zaprvé se mnou takhle nemluv...na to se neznáme...zadruhé...slovo fůůůj vyjadřuje dostatečně nelibost k příspěvku - k tvrdému alkoholu, zatřetí - už jen to, že jí na to reaguješ zvedáš adrenalin a já fakt nesnáším, když někdo někoho odsuzuje za dvě skleničky. Odsuzuj ty, co chlastají denně, co hulí jak fabriky a div že to nefoukaj dětem do kočáru apod. Už jen to, že na ten příspěvek zareaguješ a ještě fůůůjjj... (je jedno, že jsi to myslela tak, jako že fuj tvrdý), může zvýšit adrenalin...tedy ne u mě, ale evidentně u tebe - viz - jdi se.... Tak asi tak, pěkný nový rok.

In reply to by Pechy

Já mám za to, že diskuze je o reagování....navíc reaguji na slovo tvrdý alkohol, byla to jen poznámka na něj...ne na uživatelku...vůbec nikoho neodsuzuju. A jestliže tobě zvyšuje adrenalin, když někdo zareaguje na tvůj příspěvek, ať už je to reakce negativní či pozitivní, tak bys ani diskutovat neměla... Jinak přeji šťastný nový rok a hlavně hodně klidu.

In reply to by markytka.j

mě tedy diskuse na mojetěhu fakt adrenalin nezvedají...to mě vážně rozesmálo...fůůůjjjjjj a ještě jednou fůůůjjj, promiň, že jsem použila tvoje oblíbené slovo :) Slunce v duši, jak říkal jeden náš slavný rosničkář...a hlavně si nedávej tvrdý alkohol :) Bílý rum moc tvrdý alkohol není...mimochodem :s:

In reply to by brevity

Nejde o to kdo si co dá....ať si člověk třeba vypije celý půllitr, mě je to jedno....jen jsem tím chtěla říct, že mě rozhodně tvrdý nechutná...tak proto slovo fůůj..ať je třeba míchané nevím s čím...vůbec to nebylo myšleno na uživatelku. A zajímalo by mě, co bys říkala na diskuzi s tématem KOUŘENÍ V TĚHU....protože nedávno tady byla a tam si holky i pořádně nadávaly...slovo fůůůj bylo v každém příspěvku....

Ahojky.No já jsem vypila 2 skleničky červeného šumivého vína.Snad jsem mimísovi tim neublížila.Jsem 18 tt.Tak papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka