Krásnýho silvestra a nový rok :-)

31.12.2008

ahoj ženy (= snažilky, těhulky, matky, snažilky matky, těhulky matky, matky matky....)
tak tak rekapituluju ten uplynulý rok. loni jsem na silvestra dřepěla v práci a klábosila tady s vámi., dneska dřepim doma a asi budu klábosit tady s vámi. tedy pokud tu některá budete. můj muž dělá v půlce ledna státnice. tak se učí. má zvláštní způsob učení (nechápu, jak se tak může něco někdy naučit, ale studuje tak už od gymnázia, možná základky...). ten zvláštní způsob spočívá v tom, že tady tak poletuje, pak se na půl hodiny zdejchne, zahraje na PC pár her, pak se učí, pak přiběhne, prohodíme pár slov, pojíme a tak no a pak zase odfrčí :-( takhle se učí už asi 4 měsíce :-(
no ale k tý rekapitulaci....loni touhle dobou jsem byla na začátku II. trimestru, dneska mám doma půlročního klučíka. víc snad ani rekapitulovat nemusím, na jeden rok dobrej výkon :s:
doufám, že tu nedřepim sama a někdo se přidáte k pokecu :-)

janka.82

Jupí, fotečky :\x: :\x: :\x: Tesi, malej je krásnej :h: :h: :h: a už velikej.... Srašně to letííííí

Malý je hezký, zajímalo by mě, co si myslí na té první fotce :s: Já na Silvestra před rokem byla sama doma, muž byl v práci a letos jsem s bráchou jela na chatu ke známým, a pak k našim... páč byl muž v práci taky. Vůbec jsem nechtěla pít :!k: Řádila jsem jak černá ruka, ale Silvestr byl super. Doufám, že ten příští už nebudu moct pít :a:

ahoj...já jsem trubka..nudim se, ale říkala jsem si, že tu nikdo není, každej slaví se svýma polovičkama...a mohla jsem tu pěkně pokecat..i když Monča vzhůru do půlnoci, asi by mě nenechala..

Vše NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ do Nového roku, at jste stále štastní a zdraví..... :k: :k: :k: .Tento rok nám nadělil veliké štěstí a radost, tak at je to tak i nadále.... :) .Toníček je krásnej a koukám, že mu taky chutná hrazdička... :c:

aoj Tes! výkony máme dá se říct podobný, studenta mám doma taky a kloučka jak by smet - jen to páčo ještě nemá takový }:) máte krásnýho čertíka! gratuluju k roku 2008 a ten nový a't je tisíkrát lepší ve všem v čem si jen přeješ!!! :a:

tak zrovna přišel ten okamžik, kdy přiběhl manžel...omlouvám se....snad ještě dojdu :-)

Ahoj Teso,
je pravda,že tenhle rok mi nadělil nádhernou holčičku,ale také kupů obrovských starostí.Ale ten nový rok mi jich neubere.hlevně zdraví at máme a zbytek se podá.Také ty naše sluníčka at nám rostou a dělají jen radost.

ahoj Teri......krasnej rok.Taky jsem nad tim premyslela co mi dal a je to to nej nej.....nasi Terinku :h:
jinak tady sedime a ja si dam na pul noc sano jinak nic.Ted mi mala place asi chce maminku.....snad jeste prijdu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka