Cekame miminko

30.12.2008

V pátek 14 . listopadu jsem cítila obrovskou radost díky dvěma čárkám na těhotenském testu. Dnes bych podle poslední menstruace měla být 11+0. Ale od ultrazvuku už uplynuly 3 týdny a díky vlastní zkušenosti se skrytým potratem jsem už teď obezřetnější, ale tajně doufám, že bude tentokrát všechno v pořádku. Až na obrovskou únavu (hlavně minulý měsíc) a nechutenství se těhotná nijak necítím. Na kontrolu jdu příští pondělí, tak mi držte palce. S manželem se na první miminko strašně těšíme.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj. Já jsem si 14 . 11. už dělala těhotenský test, poslední MS byla 14. 10. Přeju Ti, ať nejsi moc unavená a všechno dobře pokračuje.

tak to jsme na tom stejne...ja jsem jen o tyden mene...a na dalsi utz jdu az za 14dni..tak snad je vse v poradku.taky to bude nase prvni..tak preju prijemne tehulkovani a at miminko hezky roste:-)

In reply to by Kokos-ka

a abych te uklidnila..tak ja taky nemam zadne priznaky..ze zacatku jsem mela silene krece....tak jsem brala horcik..ale uz je to v poho..a neni mi uz pres tyden vubec nic...nic me neboli, nepicha...tak je z toho clovek takovej nervni..tak to bude snad v poho....tak drzim ty palecky a tfuj tfuj...

In reply to by schatzeli

I mně doktorka naordinovala hořčík, ale bolesti jsem neměla nijak výrazné, teď už vůbec. S blížícím se termínem kontroly jsem nervóznější a nervóznější, ale špatné myšlenky se snažím vždycky hned zahnat. Vím, že to není dobré. Prostě se tak nějak vnitřně přesvědčuju, že tentokrát to bude mít šťastný konec. Ozvu se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka