Šťastný Nový Rok!

01.01.2009

Přeji krásný Nový Rok, plnej radosti a štěstí. Hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a všeho co si přejete. A hlavně snažilkám přeji ať se jim splní jejich sen o miminku, těhulkám zdrave těhu a miminka a maminkám ať jim jejich ratolesti dělají jen samou radost!!! :h: :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Lubi :k: Taky se přidávám k přání všeho nej a hlavně ať se brzy dočkáš toho tolik vytouženého miminka, moc ti to přeju. A co je u tebe nového, dlouho jsem tě tu nepotkala.

Ahoj Lubi, taky ti(vám) přeji hodně štěstíčka zdravíčka a ať se ti splní všechna přání, co si jen tvoje srdíčko může přát, prostě všechno nej nej v Novém roce.

In reply to by Lubka

Říkala jsem si že jsem tě tu dlouho neviděla, no tak mi máme týden do termínu a já jak na potvoru dostala angínu, takže se z toho snažim co nejdříve dostat a pak šupky dupky na porodní sál :) Lubi moc bych ti to miminko přála a věřím že si tady brzy přečtu jaká jsi šťastná těhulka. Jak na tom vůbec jsi?

In reply to by IvanaVuova

Tak ať si brzo zdravá a ať máš mimiska u sebe... :) No mi jdem teď 8.1 do CARu a jsem zvědavá co nám řeknou. Snad už budou všechny testy v pořádku a budeme moct do toho vlítnout. Už se těším až sem budu psát jak mi je špatně a jak me mimisek tlačí na močák.. :) Já se nebojím ani tak toho , že bych neotěhotněla jako toho, že se to zase pokazí. Děsí mě to ale věřím, že to bude v pořádku.
Tak se drž a ať jste i s mimiskem zdravoučky... :) :k: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka