Zatím nejhorší Silvestr...

31.12.2008

Tak co? Jak si užíváte Silvestra??? Já vážně "DOKONALE"... Těšila jsem se že si ho alespoň trochu užiju ale opak je pravdou... Přítel se rozhodl že nějakej Silvestr přece raději prospí a když jsem si dovolila říct že bych třeba chtěla aby se mnou byl vzhůru... No prostě jsme se pohádali a já už ani nemám chuť s ním něco slavit... Tohle je vážně nejhorší Silvestr...

ahojky...ja bych byla taky smutna kdyby mel nejaky keci,ale ted jak mame malou,tak nekdy dava hodne zabrat,vcera mi usla az kolem 23H,jinak brecela,tak jsem ji pak dala spinkat a sama jsem pak usla a vzbudila kolem 23,40h..byla jsem hodne utahana..a pritel mi nic nerekl,vedel,ze jsem utahana ,tak jsme pockali na pulnoc,kde jsme se pohadali,protoze zrovna jsme koukali na novu a on to chtel prepnout na ct1,ze pri na nove neodcitavaji cas a on nebude vedet kdy ma bouchnout sampano a ja jsem mu tvrdila,ze tam musej pocitat posledni sekundy ,aby lidi,ktery i prisli na vaclavak,vvedeli kdy si pripit,takze pulnoc byla o nicem,ale za chvili sme se vsemu museli smaaat :qu: :qu: :qu: my sme takovy,ze kazdy si stoji za svym,tak mame trochu italii,ale otom to je!!!!!!!cllovek se nenudi!!!!! :\x:

;) ja si teda silvestra uzila :D mala usla v 7 ja na 8 vypalila z baraku na jednu soukromou akci aa o pul 11 telefon ze mi petardy vzbudili malou tak sup na taxika a domuuuuuu.... no mala vydrzela byt cila do trictvrte na 12 a tak sme sli spat a pulnoc sem pro sycela jak sem uspavala malou :D ale popravde at ste se porafali nebo ne je to jedno ja beru silvestr jako kazdej jinej den v roce :D a treba byl unavenej ze se mu chtelo spat.... mamy pritel ten celej vecer tak napul prospal :D

my měli jít do hospody měli jsme zaplacený lístky a zajištěný hlídání a nakonec jsme se když jsme měli malého večer odvézt tak chytli ,že jsme nikam nešli a půlnoc prospaly:-( hele ale už je po bouři a ikdyž byl silvestr na nic....úsměv na rtech mi vykouzlil malej...prostě i když je vše černé to malé dítě mi pomáhá zase nadechnout:-) a manža i já jsme už zase v pohodě nj...ber to tak že to byl jen jeden den kterej nevyšel...nic zvláštního:-)

tak tohle fakt neřešíme,byli jsme doma-jak jinak s tou naší cácorkou a četli jsme si a pak jsme o půl 12 všichni usnuli,proč si dělat nějaké násilí:-)))

Ale jdi... Já jsem taky vytuhla, ale vzbudila jsem se k půlnoci. Vikča začala brečet za pět minut 12, že by si dala aji mlíko. Takže jsme si připili při breku a když jsme pak šli dát pusinku naší malé, tak mně aji ukápla slza, jak moc jsem šťastná, že mi tohle hajá v postýlce :)

no tak u nás byl taky takovej hnusnej..docela nuda, nikde nic nedávali, začali jsme hrát scrabble..jenže stejně jakože nic, pak sousedi napsali, ať zajdem na panáka, co jsem s malou odmítla, protože je už od pátku nachcípaná, tak já s ní nebudu v deset lítat venku..no mužskej šel, byl tak hodinu a půl a na mě to tak nějak padlo a je mi smutno ještě teď..přípitek jsme odbili, uspala jsem Monču a šli jsme spát..:-( Ale co, hlavně ať jsme zdraví!! :-)

In reply to by Theodwyn

Ahojky, je to lepší a lepší. Dnes jí přepychovali kanylu, chudince a při té příležitosti ji vzali krev na testy. Ptala jsem se paní doktorky, kdy mi ji nejdřív pustí, když budou dobrý výsledky, tak řekla že ve středu nejdřív :r:
Jinak mají ode dneška plno dětí, malinkých a hodně sociálních případů, takže tam budou bez maminek a setřičky budou mít plno práce.... Poprosily mě, jestli bych si malou sama nekoupala. Oni to dělaly brzy ráno, tak v 5 hodin ráno a to já tam ještě nebývám. Budu ji koupat večer, potřebuji pomoc, abych ji nenamočila tu kanylu.
Snad už bude dobře :one:

Nic si z toho nedělej, já půlku Silvestra protrpěla tlakama na spodek a stresem z toho, že mě nemá kdo odvést do porodnice co kdyby náhodou. Přítel se sestrou to pěkně rozjeli v šampaňském, vůbec je nějak netočilo to, že mě bolí břicho. Odbila půlnoc a mě bolesti přešly jako by nic, ti dva se sbalili a šli čumět na petardy a nevím co ještě. Já jsem doma, mám rýmu a hlídám našeho králika, páč ten je z toho všeho vyhukaný.

My zase držíme černou hodinku už od devíti,protože jsme museli dát chudáka prcka do kumbálu pod schodama, protože tam je nejmíň slyšet ten blbej rachot! Zhasli jsme, ztlumili TV a sedíme a čučíme a čekáme, kdy se probere a začne nesjpíš plakat.

Zlatí, já jsem se tomu vyhla a předem jsem prohlásila, že žádného silvestra neslavím, protože přesně tohle by se stalo u nás. Tak se válíme u televize, žerem chlebíčky a kašlem na to. Nezoufej, a ať je ten nový rok co nejlepší! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky