holky prosím o radu:-(

01.01.2009

Ahoj Holky,chtěla jsem vás poprosit nemá některá zkušenost,že by vás svědilo bříško na konci těhotenství?Mě už tak pátým dnem,ale hrozně a taky jsem si to začla drbat a mám tam vyrážku,ale jaterní testy mám dobré,čím to může být a hlavně celé těhotenství jsem měla klid a vůbec mě nesvědilo.Děkuju M

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, a nezměnila jsi třeba krém nebo olejíček, kterým si ho mažeš? Mně se to stalo s jedním jiným, který jsem zkoušela týden a pak mi to řekla Dr. Říkala, že se ty vyrážky nemají podceňovat. Možná by to mohl být i sprcháč.

In reply to by Radouš

Myslela jsem si taky jestli to není sprcháčem,ale pak jsem se osprchovala a stejně mě svědí.Krém mám pořád stejny Elastin Q.Tak já nevím čím to je,tedˇ mám ještě takové nálady a furt přemýšlím,aby se něco nestalo:-(

Ahojky,to jsou hormony,hlavně se snaž to neškrábat a pořádně,třeba i několikrát denně mazat,mazat,mazat. Bolení bříška je normální,jsou to poslíčci.Já jsem teprve 34.týden a měla jsem je už taky třeba dneska v noci,děloha se zkrátka musí procvičovat,zkus vždycky horkou sprchu a rozhýbat to,když ležíš,tak je to nejhorší!!!!

In reply to by mikinka

Jestli ti to svědí,když ho máš tvrdé,tak je to tím,že máš pokožku napnutou,opravdu mazat,mazat,mazat. Mi to dělá taky,jsou to hormony,však počkej,až porodíš,to budou změny!!!Já jsem z toho byla prvně v šoku,budila jsem se v mokrém pyžamu,vypotila jsem vždycky tak 5 litrů vody,pokožka taky svědila stále,během těhu a po těhu se mění pokožka,hydratace,všechno.Nejlepší budeš mít nějaký pořádný krém a super je mlíko od Garnier červené na extra suchou pokožku,po tom mlíčku mě nesvědilo nic. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka