Plodová voda nebo výtok

31.12.2008

Ahoj holky. Od dnešního brzkého rána mám nepravidelné kontrakce a občas ze mně něco vyteče. Je to průhledné, ale takové slizké bez hlenů. Je to plodovka nebo je to jenom výtok. Pravdou je, že už jsem to takhle měla, když mi odešla hlenová zátka a včera ze mně šly ještě taky takové nažloutlé hleny. Dneska už nic. Možná si to pletu i s močí, protože chodím pořád a malé mě teda hodně tlačí. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli musí tvrdnout bříško? Mě totiž netvrdne vůbec. Pouze mě to bolí hodně dole, jakože na v oblastí klína a na pipině a vystřeluje mi to do zad. A chodím pořád na velkou. No už bych to chtěla mít za sebou. Dneska jsem 40+4.

Ze mě taky občas něco vyteklo,pořád jsem to řešila,až jsem si řekla,vezmu si vložku a sjedu do porodnice,oni to z tý vložky poznaj,jestli je to plodovka a než jsem se rozhoupala,voda mi praskla,bylo to jako když na tebe někdo chrstne dva kýbly vody a fort to teklo,nešlo to zastavit :s: tak jsem si volala sanitku,přeju ti,at to máš brzo za sebou a at tě porod moc nebolí :a:

Ahojky, no já jsem měla plodovku jako čirou vodu, žádný hlen nebo výtok. No a potom co jsem si přečetla, tak myslím, že začínáš děvče rodit. Nevím, ale nechceš se vidat do porodnice?

In reply to by Beruska_Zuzanka

no dokud ty kontrakce nebudou pravidelné, tak zatím vydržím. mám je třeba co 5 minut, pak třeba až za 15-20 minut. tak zatím plašit nebudu. a tekla ti ta plodovka postupně, že jsi to i vnímala. jsem si právě říkala, že to bych viděla, kdyby ze mně něco kapalo.

In reply to by kocourka

Promiň, jak jsem Ti napsala, tak jsem odešla ke tchýni. Mě praskla voda o půl druhé odpoledne a vytíkala neustále až do porodu. A protože ze mě tekla neustále, tak jsem až o půl paté odpoledne se zvládla obléknout a jet do porodnice.... Bolesti a kontrakce mě začali až kolem šesté hodiny a pak to stálo za to. Malá se narodila o čtvrt na jednu v noci....
Napiš jak jsi na tom....?

In reply to by kocourka

Dneska jsem četla, že plodovka teče postupně, žádné takové že z tebe vyšplouchne všechna najednou a pak nic... teče postupně, protože ona se ti v těle pořád vytváří...ona sice žuchne trošku více, ale pak už ti teče jen čůrkem...pořád a pořád....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka