bolesti dole

31.12.2008

Ahojky těhulky :ww:
Chtěla jsem se vás zeptat. Jsem v 37 týdnu a stává se mi že tak 3x někdy i víckrát za den, mě hrozně bodne dole. Ale jako by zenitř. Je to dost nepříjemne, a nevím čím to je. Mám to již asi od 34týdne. Nevím jestli je to tím že pomalu končíme, nebo tím jak miminko někdy kope, vážně nevím :\\:
Když jsem to řekla doktorce, jen mi řekla to nic nebude, a nic víc (doktorka jak ...) :-g(
Tak jen jestli některá taky nemáte takove chvíle bodaní??
Děkuju moc pá pá :c:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj těhulky. Já jsem sice 33. týden, ale minulý týden na kontrole jsem se ptala té své gynekoložky co znamená to píchnutí úplně tam dole...popsala jsem jí to stylem...píchá mě tam jako by se mi tam kroutila kudla a pořád píchala....i několikrát za den. Řekla mi, že je uvnitř jsou nervová zakončení a tím jak mimis více zatlačí, tak to připomíná bodání až říznutí..ale pro jistotu mě zkontrolovala vnitřní kamerou, měřila čípek apod. a řekla, že tam opravdu nic není, že to jsou ty nervíky.. že čím víc se blíží porod, tím více malý tlačí dolů, proto je to někdy tak časté... Tak snad jsem Vám poradila...

Já mám teď tohle bolení a píchání při každém kroku. Doktorka řekla, že je to stydká kost a že je to tím, jak tam miminko a kosti na sebe tlačí. mám si dávat každé ráno rozpustný vápník.

Ahojky,taky to mívám. Třeba před chvílí jsem šíleně pčíkla a tak mě tam píchlo,až jsem měla strach.Je to tím,jak je to tam už takové napnuté. Jo a v prvním těhu,když byl kluk koncem pánevním,tak mě tam docela hodně pobolívalo a píchalo,protože mě kopal přímo dolů,ale to až tak,že jsem si myslela,že zaručeně musí vylízat nožička už ven.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka