Pláčete při koupání???

31.12.2008

V pátek nám budou dva týdny a koupeme každý den a při koupání je klidná dokud ji nezačnu umývat v podpaží a ostatní místa možnosti zapaření a vytírání pisků neb jsme holka.Pak rychle do osušky a zabalit,namazat.Oblečuji do plýnky a košilky a jdu vytírat pupík,vyčistím ouška,nosánek a rychle obleču kalhoty a to už začíná být klidnější a rychle do zavinovačky pro zahřátí a pak kojení za odměnu neb máme čas.Dnes mi přítel oznámil,že dělám něco špatně neb moc křičí a jemu to trhá srdce. Dělám něco špatně a nebo poradte co změnit.Celou dobu si s ní povídám a říkám co děláme. Děkujeme předem ...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám je 24 dnů a plačeme po vytáhnutí z vody. Taky koupeme každý den a už se i dvakrát stalo, že neplakala skoro vůbec. Myslím si, že ten pláč je i podle toho, jak má hlad. Ale neboj, neděláš nic špatně. A pokud má přítel jiný názor, tak ať Ti to sám ukáže, když podle něj to Ty děláš špatně. Jsem zvědavá, jestli jemu plakat nebude :s:

malá má zítra 3 týdny a brečí jen když má málo vody,jinak ji to baví,ale nic špatně neděláš,neboj

neboj, určitě neděláš nic špatně. Honzík ze začátku taky řval. Pak jsem přestala měřit teplotu vody teploměrem, ale na loket a ve vodičce byl klid. Řval pak už jen při vyndání z vodičky, mazání a oblíkání. Když začali topit a v místnosti bylo tepleji, tak přestal řvát úplně. Teď si koupání maximálně užíváme se smíchem. Občas pláče při čištění oušek a šíleně řve při čištění nosánku. Ale při koupání a oblíkání už je klid. U nás to bylo tím, že mu po vyndání z vodičky bylo chladno. Od té doby, co se topí, tak je klid.

ahoj buď v klidu. Nám je 13 dní a při koupání řveme. ted voda je super dokud se nezačneme mýt v podpaží a tříslech neb jsme kluk. Pak honem do osušky a je klid a pak při olejíčkování zase řve. Takže je to normální. Oni si ale na to zvyknou. My nekoupeme každý den.

Ahojky, neděláš špatně vůbec nic. Nám je 6 týdnů a Natálka je klidná celé koupání, moc se jí voda líbí a brouká u toho, ale jak jdem mazat a oblíkat, tak to je takovej cirkus, že je až fialová a zalyká se, to jsme s manželem na nervy oba, vůbec nechápu, co jí může tak rozplakat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka