Čekáte na půlnoc???

31.12.2008

Ahojík holky.Prosím Vás maminky malých dětí-tak do roku čekáte na půlnoc,nebo si půjdete lehnout dřív?Naší malé je šest a půl měsíce moc toho v noci nenaspíme ani jedna,ale vůči mužskýmu bych sním chtěla být až do půlnoci,ale jsem teď tak strašně unavená,že bych nejraději zalehla tak v devět. ://: .Jak to budete mít vy,prosím písněte mi ;)
Jinak všem maminkám přeji do Nového roku zdravé dětičky,všem těhulkám krásné těhotenství a rychlí porod a všem snažilkám ať jsou brzo ty těhulky :///: :///: :a: :a: pá pá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak to byla šikulka,jsem zvědavá na tu naší cácorku :girl: ,třeba nás překvapí a bude spinkat aby jsme si mohli s taťkou trošku popíjet :///: Přeji tobě i malé krásný Nový rok :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak jsem zvědavá jak to ta naše dneska zvládne.Jinak moc moc děkujeme. :a:

:cc): Předem i já Ti přeji vše nej,nej,nej do nového roku :c: ,hlavně hodně toho štěstíčka :) ,zdravíčka :h: a ať vám maličká dělá jen samou radost :qu: :girl: :qu: !!!Dnešní Silvestr taky pojmeme tak dá se říct nijak ;) ,telka,chlebíčky(které stejně moc nemůžu :!k: ),protože náš téměř čtyřměsíční Matyášek stále trpí na prdíky :00: ,tak uvidíme.Malý mi taky poslední dobou nějak špatně spinká :\/: a tak každá hodinka spánku pro mě dobrá ;) .Ale uvidíme,možná vydržím.Já se hlavně hrozně bojím té půlnoci,bydlíme na sídlišti a bude to tady bouchat o sto šest,tak nevím jak na to malý zareaguje :? .Už teď je tady docela rachot :00: a Maťulka zatím spinká :'zz): ,no nějak to vydržíme :one: .Příští rok to už bude lepší :) . :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Moc moc děkujeme :s: :s: No tak ať to malému co nejdřív přejde.No tak to my bydlíme na konci vesnice takže bude relativně klid,alespoň doufám.Krásný Nový rok :a: :a:

Ahojky, loni bylo malý na Silvestra 8 dní a nechtěla jsem propásnout dobu kdy spinká a usnula jsme s ní a letos to bude to samé. V devět jí uložím a v 10 se k ní přidám. Silvestr mě stejně nebere :00:

Takže my to máme takhle:Natálka půjde spát okolo 19h jako vždycky,až se bude blížit půlnoc,tak k ní půjdu,kdyby jí to vzbudilo,aby hned nevylítla.Já vydržím do půlnoci,pak si připijem a mažu spát :'zz): .Na Natálku jsem zvědavá,dneska spala přes den jenom čtvrt hodinky,protože nemohla zabrat,třeba bude v noci tuhá a nebude se budit ani na kojení :s: :a: To by mě namíchlo,když já spát nebudu :00:

Ahoj delfi, mám stejný dilema :? ráda bych vydržela, ale vidím to bledě...když v noci nejmíň 5x nekojím, tak zase převracím na zádíčka a hladím a uspávám, takže pravděpodobně zalehnu nejpozději v těch devět.Pro mimi je prostě potřeba něco obětovat...

Já mám taky dilema. Adámkovi je pět měsíců a usíná kolem devatý a tak do jedný spinká celkem hezky v kuse a pak to začíná... Co hodinu, někdy půl hodinu sde budí a pobrekává. Takže dělám celou noc leho sedy a vrážím mu dudlík a on vždycky ještě zabere. Kolem čtvrtý už ale dudlík nezabírá a tak jdeme krmit. No a pak mi ještě tak na dvě hoďky zabere. Takže jestli vydržím do půlnoci, tak se okradu o ty tři hoďky spánku :-). Ale dneska bych mohla udělat vyjímku a držet s manželem basu do tý půlnoci. Ale ten program v televizi je dost šílenej, takže nevím, jestli stejně nevytuhnu...

Já jsem na tom taky tak..... ale vydržím. Budu si víčka podpírat sirkami a nějak to ustojím. Přeji také vše nej do Nového roku.

In reply to by white_tie (neověřeno)

No když u nás to takhle nejde,malá chodí spinkat v devět a před půlnocí už je vzhůru a pak každou hodinku víš.
Ale děkuji,že jsi písla a přeji krásné těhu a ještě krásnější porod :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka