Polekání

31.12.2008

Ahojk holky, chtěla jsem se zeptat,jestli je možné aby malé miminko cca11 týdnů, mohlo mít špatné sny??? Ptím se protože, malý spinká krásně a z ničeho nic se vzbudí a začne hystericky brečet, tak ho utiším a on zase v klidu usne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, taky tomu říkáme špatné sny. Prostě z ničeho nic řev. Nebo stačí aby trochu zazlobil prdík a pak se ukidní i sama, jak jí přestane trápit. Mě teď spíš rve srdce, když začne ze spaní plakat tak hrozně lítostivě-není to řev nebo křik, ale vyloženě pláč, to bych jí umačkala, aby zapoměla a spinkala dál.

Ahojky, tak mozne to rozhodne je. Nase mala to taky obcas miva a cim je starsi, tim intenzivnejsi ten plac je. Vzdycky ma zavrena ocicka a place, jak o zivot. No, ale nakonec se taky zklidni a spinka dal. Me to ale trha srdce, kdyz to slysim a nejhorsi je, ze ji nijak nemuzu pomoct....

Jo,jo. Taky to občas máme. V klídečku si spí a najednou řev, jako kdyby ho na nože brali. Určitě si mu něco špatnýho zdá. Možná porod. To musel bejt pěkně hnusnej zážitek. Ještě že si ho nepamatujem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka