Špatný výsledek AFP

31.12.2008

Ahoj holky, píšu protože jsem úplně zoufalá. Včera jsem si byla pro výsledky z AFP a za tři týdny jsem objednaná do gennetu na super UTZ kvůli vyloučení edwardsova s. Těm hodnotám navíc skoro vůbec nerozumím, štve mě, že tím jak jsem teď vystreslá trpí manžel, a bojim se aby moje negativní myšlení neovlivnilo i mimíska.... Jenže to nejde na to nemyslet.... Tak píšu vám a doufám, že má nějaká podobnou zkušenost s dobrým koncem a třeba mě trošku uklidní.....
Vyšlo mi nízké HCG - podle velikosti hlavičky jsem byla 15+2 ( ve 12tým můj doktror bohužel neměří ) a HCG mi vyšlo 9453 IU/I ( korig. MoMs 0,35 ). Screening trisomie 18 - 1:171, což svědčí pro ( je tam nízké, ale to je přeškrtané a přepsané na ) hraniční riziko. Screening DNT - Korigovaný MoM AFP ( 1,13) je umístěn do nízkého rizika pro NTD.
Moc děkuju a všem vám přeju ŽÁDNÝ STAROSTI S MIMINKAMA, JENOM SAMOU RADOST A SAMOZŘEJMĚ KRÁSNÝ ROK 2009!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky me taky vysly spatne vysledky hcg ja ho mela zase moc vysoky a tak jsem byla na plodovce a vsechno dobre dopadlo malej je zdravej,ja vim jsou to nervy,tem hodnotam co pises taky teda nerozumim ale uvidis ze to bude dobry,tak hodne stesti.

neviem ci Ti pomozem, ci Ti aspon trosicku odlahne, ale ja som mala tiez zle vysledky....mala som Down 1:135 myslim a behala som po genetike....a prdlacky.....mimino je zdrave....no nikdy nevies, az pokial sa nenarodi...ale vysledky mozu byt zavadzajuce, staci len nevediet presny datum menstruacie....mne napriklad sestra napisala do ziadanky uplne iny termin a hned bolo nestastie na svete...stacilo to prepocitat a vsetko bolo OK....tieto vysetrenia sa uz moc vo svete nerobia, pretoze su vo vacsine klamlive, co sa potvrdzuje vysledkami plodovky....takze nevesaj hlavu, vsetko bude dobre.....:o)drzim palceky a uspesny start do Noveho roku..O)

Ahoj Tevorko já ti s těmi hodnotami moc nepomůžu spíše Tě chci podpořit ale vím jak moc je to těžké. Já jsem se v těhu také pořád stresovala aby bylo miminko v pořádku, né že bych měla špatné výsledky (ty stejně odhalí pouze 60% vývojových vad) spíše proto že otec dítěte je o dvacet let starší než já. Snad tě potěším alespoň s tím že jsem měla ve 40tt míry odpovídající 36tt (BPD 87 35+2, AC 320 35+6, FE 71 36+3 průmer 35+6 váha 2830g) a nakonec jsem rodila 41+3 a miminko mělo 3480 g. Alespoň v tom gennetu budeš mít 100% jistotu a do konce těhu budeš v klidu a budeš mít také krásný 4D záznam nedo foto jak budeš chtít. Třeju Ti aby vše dobře dopadlo a ty jsi se mohla s manželem radovat z miminka. A ve které tt jsi byla, když hlavička odpovídala 15+2 ? To nepíšeš! Míra vzniku Edwardsova syndromu je cca 1:3000 početí. Držím palečky.

In reply to by Simonaa

všem děkuju za podporu!!! Simonko já byla podle MS 16tt, ale i když hlavička byla na 15+2, myslím že jsem klidně mohla být i míň. Sice mi těhu počítají podle poslední MS, myslím že konkrétně u mě je to dost zavádějící. Otěhotněla jsem díky dostinexu ( jinak mi nedozrávala vajíčka ), tak uvidím snad to bude dobrý :) Doktor mi taky říkal ať si z toho nedělám starosti, že tam má týdně tak 1-2 maminy se špatnými výsledky, ale to víš, jak člověk otěhotní začíná strach. Nejdřív z potratu, pak ze zdraví dětátka před narozením, pak po narození........ No už z toho asi nevyjdeme :) Ale už aby bylo 21.1.!!!

In reply to by Tevor

Nazdárek!
Reaguju ani ne na tvůj dotaz, protože mi ty hodnoty také nic neříkají, ale spíš na to, v kolik jdeš do toho Gennetu? Já jsem tam totiž objednaná také na 21.1.

In reply to by Tevor

Tak když se budeme bavit pouze o hlavičce tak to si myslím že je to úplně v pořádku, ale sichr je sichr. U tohoto syndromu je hlavička abrormálně malá. Dej vědět jak to dopadlo, věřím, že dobře. Pěkně oslav příchod nového roku a zkus to na chvilku pustit z hlavy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka