tohle už ale fakt není normální

31.12.2008

:§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) kde komu jinýmu určitě takovým stylem dítě :sick:
Fakt, už jsem z toho na prášky a dneska to byla poslední kapka :§) :§) :§) dítě se mi prostě nají, zapije čajem, i když nezapije, položím ho na zem a blije :sick: :§) :§) nehledě na to, že po 2 měsících není schopen sníst ani celou porci zeleniny s masem a pak dožaduje mlíko :? a neříkejte že je to normální, dítě si ublinkne, to jo, ale Zdedna blindí co půl hodiny ://: ://: se divím že přibírá ://:
Proč jiný dítě sní celou skleničku jídla a neblinká, my sníme ani ne 1/3 a vrací mi to nazpět :§) :§) :§) Ach jooo :§)

Iví fakt nejsi sama. Byla jsem s Tomáškem tenkrát i na vyšetření na gastroent. a vše bylo OK. Byla tam plná čekárna dětí a všichni vyšli s tím samým. Počkat až to přejde. Přešlo nám to v roce. Jinak bylo po bytě všechno strakatý, pořád jsme převlíkali a většinu bodýček jsem po Tomikovi vyhodila, protože ty mrkvový mapy jsem nevyprala. Vydrž. Pokud přibírá, tak je to v pořádku. Ivča

nesnesl taky,vše vyzvrátil,doktorka říkala,že prostě jeho žaludek na to není ještě připravený. Zkus se ale poradit s lékařkou,ale zase kdyby to bylo blbý,tak by ti nepřibýval na váze. malá mi taky hodně ublinkává,což jsem u Fíli neměla (ten blil jen příkrmy,kaše a umělá mléka - nesnesl ani jeden druh,takže jsme v roce a půl šli rovnou do kravského). tak držim palečky a´t doktorka poradí a pomůže :h: ,Gabča,Filípek,Domčulka

S tim zvracením ti neporadím,já jen ,že mi Natule sní po 2 měsících čtvrtku skleničky,celou ani za boha,taky přibíráme,nevim z čeho :00: ,domácí jí jede jen občas,nevim,kdy se dopracujem k normální porci :n: :a:

In reply to by koniprd

tak s tím jídlem to máme asi tak na stejno, jeden den mu jede to a druhý den ono, ale blinkáme vesměs všechno, jooo to už musí být že to v něm zůstane :00: tak tápu a tápu :? a když nevyblinká oběd, tak svačinu zaručeně :§)

A nezkoušela si třeba jinou značku jídla?? Je to jak s mlíkem, každýmu mimi sedí něco jiného.

In reply to by Pavule

blindí mi všechno, od hipp, hami akorát občas skousne domácí polívku s kapáním :\/: i když mu doma uvařím kaši s kuřetem, tak sní maličko i tak :? Přijdu k doktorce v lednu a určitě zase řekne že je to normální :§) no fakt nevím :n: :n: díky za radu :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka