vyrážka na hlavičce a obličeji.

31.12.2008

ahojky Holky už jsem to tu psala a nikdo mi neporadil.moje malá Natálka 7 měsíců má už asi tři dny vyrážku na hlavičce pod vlásky a rozšířilo se ji to i na tvářičky.všechno si hrozně škrábe.doktor řekl zapářka s čepičky.ale druhý den to bylo horší.byli jsme na kožním tam na to doktorka koukala jako když neví...dala nám imazol plus.nemáte nějaká zkušenosti?děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

S to u Biodermou muzu jen a jen souhlasit. Nasi male taky jejich pripravky moc pomohly. Jeste me napadlo, nase mala se osypala z fleecove cepice. To pry detem taky dost casto vyvola alergickou/drazdivou reakci. Tak muzes zkusit nedavat nejaky cas vubec fleecove cepky a uvidis, jestli se to nezacne vytracet. Jinak si myslim, ze je dulezite, aby ta pokozka dost vetrala a ja jeste zkousela na radu doktorky na tuhle vyrazku Sudocrem.
Ale nejsem doktorka, tak to ber prosim jen jako radu :///: Preju, abyste se toho co nejdriv zbavili :a:

Ahojky,zkus používat Biodermu,můj kluk byl osypaný pořád a až tohle mu pomohlo.Jinak nám radili syrovátkové koupele,ondřejovou mast, kosmetickou vazelínu,Bepanthen,nic z toho nezabralo. Jo,proti svědění je super holtova mast,sice strašně smrdí,ale pomohla po prvním namazání.Ta Bioderma je hypoalergenní kosmetika,sice dražší,ale radši,ať se mimča neškrábou a nepláčou,že?Nebo Aderma,ta je taky moc dobrá.Takže být tebou,tak to nejdříve zkusím sklidnit tou holtovou mastí (v lékárně) a používat potom tuhle kosmetiku,já mám jen velký mycí gel a velké mlíko,ve větším balení to je o hodně výhodnější.

ahojky...jestli to nejsou ty potnicky?male jse taky udelali vyrazky na cele,na krku a tvaricke..ja si myslim ,ze to mela z peny do koupele,tak mne to stvalo..tak jsem ji tvaricku umyla cistou vodou,nechala samovolne uschnout a poprasila pudrem...a uz ji to skoro zmizelo :\x: :\x: tak to skos taky! :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky