To zese byla noc

31.12.2008

Ahoj holky, to byla nekonečná noc. Stokrát na záchodě, malý kopal až do 3rána, záda jako v ohni :-/)
Ráno mě hrozně bodlo v prave straně břicha, snad to nic není... :\\:
Tak Vám všem tady přeji ten nejnadhernější nový rok :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Co 10minut chodim na zachod, nekdy se vycuram ale vetsinou nic, jen me mala tlaci na zpodek a ja si myslim ze chci curat.Tedka me zacly silene bolet trisla jak lezim porad na boku a nohy mam na sobe, tak sem si strcila velky polstar mezi kolena a je to lepsi, kolena mam zaroven ve vysce s brichem.To bodani v brise sem v posledni dobe mela nekolikrat, nekdy v noci kdyz se otacim na druhej bok, ale jednou sem stala ve fronte v obchode a tak me bodlo v brise, ze sem sebou cela skubla, az si toho vsiml pan stojici zamnou.No des, nekdy me to pekne desi.Nastesti manzel je chapavy a kolikrat chodi semnou v noci na zachod.A taky mi hodne pomaha z domacnosti, nejlipe se mi spi kolem 6-9 rano, to usnu trde.Ale to si muzu dovolit jen o vikendu.

:? :? :? Ahojky, tak o tom mi něco povídej, já jsem na tom stejně. Lítám jak blázen a když už začnu usínat, tak se to malý telátko ve mě rozhodne, že je čas na aerobik. Někdy je to fakt hrozné, ale pořád si říkám bude hůř. :\\: A to mě hned zvedne. :///:

In reply to by sklenicka24

mayecka

stejně roztomilý, jak už ty miminka v bříšku zlobí :!k:
někdy si říkám, že bych ho strčila na pár dní do bříška tatínkovi, je to hrozný, já mám ráno kruhy pod očima a tatínek je vyspinkaný do ružova :-g( :°:

In reply to by Mayecka

Ty mě normálně přijde, že píšeš o mě. U nás je to na chlup stejné. :ww: A on se ještě někdy na dívá a diví se. JJ, ty pohyby a jednu čůrací noc bych ji ráda přála :///: , pak by si nás vážili víc. Hele a jak to máš s počítačem? Já tu sedím a malý vyvádí, až mě to kolikrát vyžene. Pak se natáhnu nebo projdu a je klid, ale posadím se zpět a jde to na novo. :q: :a:

In reply to by sklenicka24

mayecka
Vždycky něco napíšu, odejdu něco dělat ale hned se vracím, baví mě to tady :j) Jo aspon jednu jedinou noc se vyspat. Zavřít oči a otevřít až ráno :°:
Ale to nejde :\/:
A kolik je malemu? Já už se nemužu dočkat až se mi to narodí, je to hrozně dlouhá doba :§)
A hodně štěstíčka do noveho roku :qu:

In reply to by Mayecka

Mooooc děkuji, tobě přeji to samé. Já mám doma 3 roky a 4 měsíce kluka a druhého mám 24 tt v břiše. Zrovna teď dělá jako blázen, jsem fakt už hotová, dnes jsem lítala jako blázen. Ale mám hodného mužíčka ten se o toho staršího dnes stará, tak já sedím na chvíli tady, do uší si peru písničky a je mi fajn. Taky se ti někdy stane, že když posloucháš nějakou písničku, která tě bere až v břiše, tak tě napadají myšlenky, jestli je to správně to co děláš atd... Mě to bere pořád. ale pak to skočí na jinou a je to v pohodě. Já už fakt asi potřebuji psychouše :s:

In reply to by sklenicka24

:\\: taky mi stačí málo, a mám takove černe myšlenky, pomuže mi veselá hudba, nebo čokoládka na nervy :hu:
Muj brouček je taky moc hodný, taky moc pomáhá, je to fajn když nás chápou že potřebujem svuj klid. Na fotečce je tvuj chlapeček? Je moc hezký. A druhe mimiško bude taky kluk :j) My to nevíme jistě, nešlo to nikdy poznat, ale hlavně že je to zdravounke a štastne :ww:
A zase nový rok před námi co? :dance:
Jak jste slavili silvestra? :a: :a:

In reply to by Mayecka

JJ, to je náš starší. Je to zlatíčko, moc se na brášku těší, už aby tady byl. Ale zároveň si to nějak nedovedu pořád představit, jak to všechno bude. To že čekáme kluka vím jistě, nechala jsem si ho vyfotit ze spodu a řekli mi to i na genetice, když jsem byla ve 20 tt. Teď to vyzní asi divně, ale byla jsem moc zklamaná. Strašně jsem si přála holčičku, ale bohužel :( Ale pak jsem četla jeden článek a uvědomila jsem si, že raději zdraví a krásný kluk, než aby se s ním něco mělo stát. No Silvestr, byli jsme tentokrát doma sami s manžou. Vždy u nás někdo byl, ale tentrokrát ne. Daníka jsme nechali déle vzhůru, aby to všechno zaspal a pak jsme si lehli do postele a čekali na půlnoc. Jelikož jsem na šampus neměla chuť a přišlo mi škoda ho načínat, tak jsme si ťukli pivkem :///:
ale i tak to stálo za to. Fakt pohodička a to mi vyhovovalo A co u vás??? V kolikátém jsi týdnu?? Měj se krásně :cc):

In reply to by sklenicka24

aby bylo mimiško zdrave, a holčička taky jednou určitě bude :°:
Já si taky hrozně moc přála holčičku, ale asi to bude kluk, i když to pořád nevíme přesně. :ww:
Já jsem 37týden. Termín mám 28.ledna tak už mi to snad rychle uteče, ale začínám mít moc moc strach :\/: Jestli to bude bolet atd :ooo:
Jak se bude maličký jmenovat? Náš Sebastian a kdyby přece to byla nakonec holka tak Natálka :s:
Silvestr byl ze začátku hrozný, doma jsme se příšerně s přítelem pohádali, ale potom to nějak ustalo a šli jsme k moji mamce kde se mi s mým tátou tak opil že jsme přišli domu až na druhý den :dance: :°:
Jo taky jsem si dala trošičku pivka, mnam :j)
Ale pak už jsem byla jen o sodovce :\\:
Měj se krásně :a:

In reply to by Mayecka

Jééééé o pivču mi ani nemluv. Já bych se po něm mohla utlouct. :j) Vždy mi napraví žaludek. No vidíš, tak ty to máš za pár, to by se mi také líbilo. Neměj strach, určo to zvládneš. :one: Já měla první na prd, ale to byla také chyba doktrorů, protože mi neudělali sono, aby zjistili, jak je malý velký. No a na konec to bylo klešťěmi. :\\: Ale zaplať pánbuh je vše v pořádku a Danda roste jako z vody. Je pořád veliký, n ikdo by mu nehádal 3 roky, ale nejmíň 4-5 let. :s:
Ale je mi to fuk. No jména, ze začátku jsem chtěla Štěpána, teď se mi líbí Lukáš a maželovi se líbí Tadeáš, mě tedy taky, ale nejde to nijak skloňovat. Tak ještě nevíme :\/:
Snad se to brzy konečně rozhodne. Ale do dubna je času. :///:

In reply to by sklenicka24

jejda 3 ročky, to je tak krásný...asi to rychle utíká, že? :j) Docela se bojím jak to všechno zvládnu, ale přítel už je zkušený tak snad mi se vším pomuže.
Hrozně mě bolí záda, to zase bude bezesná noc :\\:
To je mi líto s tím prvním porodem, slyšela jsem že s kleštěmi to hodně bolí :\/:
Jooooo do dubna už to uteče, mě to připadá jako včera když mi doktor říkal že jsem v 58týdnu :!k: Už se mimiška nemužu dočkat :°:
Musím si dát horkou koupel nebo zešílím, nevěřila jsem že záda mužou těhotne bolet, a ted vím že je to pravda :\\: :\\:
Tak se měj krásně pozdrav maličkeho :cc): a malinkeho pohlad :cc): :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka