Slabé čárky na TT

31.12.2008

Krásné ráno,
Tak jsem si dnes dělala další testík a druhá čárka mi připadá pořád stejná...nějak nesílí:-( Nevím, co si o tom mám myslet??? Pořád se modlím, aby byl mimíšek v bříšku v pořádku. Na UTZ jdu příští pátek v 10 hodin....to čekání je hrozný. Už abych tam byla a koukala na spokojenýho červíčka se silným srdíčkem :e): Co si myslíte, jak rychle by měla druhá čárka na testíku sílit???

ahoj, hCG v moči nestoupá tak rychle jako v krvi a navíc může být střídavý, má na to vliv spoustu věcí, kolik si toho vypila atd...
Takže neboj a nesleduj čárku na testu, myslím, že rozdíl by byl vidět s odstupem minimálně jednoho týdne.

Miminko je určitě v pořádku!!!!!

Pellullinka

In reply to by maarketa

Děkuju za povzbuzení...moje čárečky jsou na testíkách pořád stejně silný, jako ta tvoje první den. Taky jsem si dělala GS mamatest a koukám, že tu holky píšou, že na nich mají čárečky slabounký. No nechám to koňovi, ten má větší hlavu a já si tím, že se budu stresovat stejně nepomůžu. Tak teda hlavu vzhůru a příjemný maminkovský a těhulkovský oslavy Novýho roku :\x: :\x: :\x: Emili

Ahojik ja mám taky pořád čárku dost slabou! :( :( Posledni MS jsem mela 28.11 a dostat jsem to mela kolem 25.12.No a testíky jsem si zkoušela už 3 a čárky mám slabé! :\/: :\/: :\/: Jak si na tom ty?Zkus je sem dát ty testíky,ano?Držím pěstičky. :one: :h: :h: :one:

In reply to by Evik

Ahoj a co používáte za značku testíků? Já jsem si dělala GS mamatest a pořád jsem měla slabou čárku i když jsem měla 169 hCG. Pak jsem vyzkoušela dražší testy do proudu moči, 4 různé druhy a čárečka byla krásná a přitom mi ráno z mamatestu vyšla slabá čárka a odpoledne z dražšího krásná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky