Bohužel, mimi zaniklo...

31.12.2008

Tak i já se zařazuji mezi maminky, co poznaly zamlklý potrat. V pátek jdu na kyretáž. Jsem s tím už smířená, příroda je příroda.
Těším se, až za dva -tři měsíce začneme s manželem na novo..snad už to bude mít dobrý konec!
Holky všem vám přeji vše nej do nového roku, zdravá a krásná miminka všem! mirax

to je mi moc lito.. :( Nedavno jsem zazila neco podobnyho a vim jak to boli..Doma nam lita skoro 2,5letej chlapecek a chtela jsem pro nej sourozence a nevyslo to v 5tt. :( Nyni se uz snazime znova,ale to cekani nez clovek muze zaze zacit bojovat je silene,takze se moc drz a ver,ze bude lip a urcite se u vas brzy zadari a budete statni..Preju hodne sil,kterych je potreba jako sul..Drz se..

:) To mě je moc líto,přeji do nového roku hodně štěstí a brzo zdravé mimi do bříška................... :a: :a: :a:

musíš být ted silná a statečná.Za 2měsíce se začnete znova snažit a určitě se ti to hnedle povede :cc): budu ti držet palečky

Beruško moc mě to mrzí, vím jak moc to bolí, taky jsem to zažila před pár lety:-( Dneska už mám doma 3,5 letého zdravého chlapečka a vypadá to, že v bříšku další mimi. Držím palečky, ať se brzy zadaří a se šťastným koncem. Hlavně se tím netrap, protože chyba není v tobě, prostě příroda ví co má dělat, já jsem si to tenkrát hodně vyčítala a uzavřela jsem se do sebe. Moc mi pak pomohlo, když jsem zjistila, že nejsem sama:-) Tak teda do Nového roku 2009 ti přeji, aby se brzy zadařilo a ty ses nám mohla pochlubit dvěma // na tt:-)Emili

se někdy bohužel tak děje. Tak tfuj,tfuj a příště vše ok,šťastnější nový rok :a: Gabča,Filípek,Domčulka

Holky, moc vám děkuju za podporu. Já jsem silná, nevzdám se, Tobík bude mít sourozence a to , doufám, brzy!!!:)))
Tak krásného Silvestra!

To je tak nespravedlivé :( :r: Přeji hodně síly a hlavně štěstíčko při tom jarním snaženíčku. Snad už budeš mít příští rok touto dobou miminko v náručí :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky