jídelní židlička

31.12.2008

ahojte nemáte někdo tip na jídelní židličku? Aby se dala zvyšovat,snižovat,aby zase nebyla nejdražší....Třeba písněte jakou máte a jak jste spokojený? Díky Dita :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

My máme obyčejnou z ikei za 399Kč plus stolek za 99Kč a je bezvadná..(ale musí se v tom sedět od 6.měs.)..já do tý doby krmila v autosedačce..kojila jsem do 5.měs..
Tudle sedačku se nemůžu vynachválit za ty peníze...Chtěla jsem židličku za 1500Kč..ale ted si říkám..ještě že jsem jí nekupovala..

My máme taky Fábulu přinesl nám ji ježíšek a je super, koukala jsem že se dá sehnat i na bazárku a dá se polohovat, jak výška, tak i sklon sedu našemu Honzíkovi bude půl rok, ale ještě sám nesedí a tady v té židličce se mu hrozně líbí, připadá si jak pan starosta,chi :one:

máme babypoint pepe. Složená je už 2měsíce a Verunka v ní ještě neseděla, ještě nemůže,ale vypadá, že bude dobrá

Tak my jsme dlouze pátrali po židličce a nakonec jsme vybrali tuto http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=506088 a já si ji nemůžu vynachválit, ale je pravda, že patří do té zkupiny docela dražších židliček. Ale je perfektně stabilní. Já když sem v obchodě koukala na ty plastové, tak sem s tím trochu zaklinkala a dítě bych tedy do toho nedala. Ale švagrová si teď pořídila krásnou klasickou dřevěnou, asi za 800, ale je pravda, že u té zase žádné funkce, jako snižování nebo polohování nejsou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka