Kolotoč nad postýlku

31.12.2008

Ahoj holky, vy co máte miminka už doma, máte některá ty kolotoče s projekcí na strop? jak se to mimískům líbí? Mě tedy moc, ale je to fakt dost drahý. Taky se mi líbí, že to jde zastavit kdy chcete, je to s dálkovým ovládáním a já nevím jaký nový vymoženosti to ještě má. Tak bych chtěla slyšet od někoho kdo to má jak mu to vyhovuje. Díky holky. Mějte se a krásný Silvestr a Nový rok !!!!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kurňa, co to je za kosmickou mašinu :s: ? Projekce na strop a dálkový ovládání, to je teda něco, hotovej rolls-royce mezi kolotočema :°: . My máme natahovací se čtyřma neidentifikovatelnejma pižďuchama, teda kromě kočky. Tu jsme poznali :s: . Ale ta má zase našitou hlavu vzhůru nohama. Oči má dole a nahoře na bradě má našitý uši. Je fakt príma :s: . U prcka to vyhrála na celý čáře :°: .

In reply to by Lucky78

Já jsem taky koukala jak hrom, když jsem to našla na netu. Mám doma už 3 dcerky a taky jsme měli normální kolotoče nad postýlku, ale tohle mě docela zaujalo, fakt se mi to líbí, teda až na ty ceny :( Pošlu ti odkaz na to jak to vypadá, ať se taky pokocháš :s: :s:

In reply to by geralda

No totok. Tak to je nářez. To bych si připadala v ložnici jako v psychonebíčku u křídlatejch medvědů :s: :s: :s: . Ale děcko z toho musí bejt na větvi, to uznávám. To by se náš Škubánek pominul. Už takhle vejská na celej barák, když se to naše monstrum roztočí, ale z takovejhlech laserovejch efektů by si určitě sednul na prdel, kdyby to ovšem uměl :s: :s: .

ahoj, já ho koupila. na aukru, nový, stál mě asi osm stovek....zkus tam sem tam junkout prodává to rathouska, ale teď tam zrovna žádnej nemá (http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=9516992&p=1) mýho synka sice kolotoč moc nenadchl - rozhodně nepozoruje zvířátka, co se tam točí, ale projekce na strop vyhrála na celý čáře. pouštím mu ho v noci, když se mu nechce spát a nedokáže se zabavit hraním, tak na tohle ho vždycky dostanu usne :s: ) jinak dálkový ovládání jsem použila párkrát, nevím, jestli jsem jako technik selhala ale nejde mi to spustit jen tak, nejprve musím pustit kolotoč a pak teprve můžu ovládat ovládátkem...když to dohraje, tak ovládátko funguje, ale jen určitou dobu, pak zase musim pustit kolotoč...

In reply to by Tesa

ahojky, já ho viděla na netu taky kolem 800,- ale teda jsou i o dost dražší. Mě se právě ta projekce moc líbí, takže ta je fakt dobrá jo? A prckovi se líbí? Tak ho asi koupím taky, ještě to proberu s manželem a uvidím. Díky moc !!! :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka