Problém

31.12.2008

Ahojky holky mám takovej problém už víc jak dva týdny mně strašně svědí pravý stehno, ale jen pravý a svědí mně jen ráno a večer a nevim co to je :jawdrop: 6ádný fleky tam nejsou ani červená kůže tam není prostě nic. Jen mně to strašně moc svědí. Tak jestli budete tak moc hodný a poradíte co to je popřípadě co na to funguje. Moc Vám děkuji vim že je to blbej dotaz ale já za to nemůžu :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Až půjdeš na gyndu, tak to řekni dr. , nechci strašit, ale kamarádka to měla taky, ale jí pak začalo svědit celé tělo a zjistili, že má špatné jaterní testy, takže byla hospitalizovaná od 16 tt a 3 měsíce s prckem bojovali. Ale zvládli to a Matýsek je krásný klouček. Snad to to tvoje svědění nemá s tímhle nic společného :n:

Ahojky,mně svědilo úplně celé tělo v prvním těhu,když jsem se škrábala,tak mi na těle vyskakovaly až takové jelita(tak to nazval můj manžel). Je to změnou hormonů,hormony jsou svinstvo. Mazat,mazat,mazat. Zkus od Garnier to červené mlíčko na extra suchou pokožku a používat sprch.gel Dove,nebo jiný,který tolik nevysušuje!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka