hlášení 2

31.12.2008

ahojky, omlouvám se, že jsem nepodala info dříve, ale nebyl čas. Míšu mi pustili v neděli ráno domu do domácí péče - doktorka v nemocnici konstatovala, že má plíce čistý...ale mě se to nezdálo, protože pořád sípal a tak jsem s ním šla v pondělí na kontrolu k naší VÝBORNÉ dětské doktorce a ta potvrdila mé váhání...plíce čistý nemá, ale prý to spolenčně doléčíme doma a pořádně. Neni to tak lehký, ale zvládneme to, bere léky na lepší dýchání a musíme "mčkovat" hrudníky aby lépe vykašlával - funguje to skvěle - po 5 minutách míčkování kašle a vykašlává bezvadně. V noci spinká a nebudí se a ani už tolik nakašle a krásně se mu dýchá, ale přes den při větší zátěži zase začne sípat, ale prý to je dobrý a zahojí se to dobře. V pátek jdeme na kontrolu a uvidíme. Jinak Karolínka má nějaký problémy taky už přes měsíc má rýmu a pokašlává tak dostala nějaké léky - alergo-imunologický sirup a bere ho od pondělí a je to lepší...sice jsou to drahé léky, ale pomáhají a o to mi jde!!! Jinak má zakázané jesle takže ji budu mít doma a smí až od září do školky...tak aspoň tak. Hlavně že se mi uzdravěj a bude zase dobře. Jinak se máme fajn, konečně jsme všichni spolu doma a to je důležité :h: :h: :h: .
Všem přeji krásný nový rok plný hlavně zdravíška a štěstíčka!!!!!Děkuju, že Vás tu mám, moc jste mi pomáhali :h: :k:

Tak to je dneska první skvělá zpráva,kterou jsem dostala :one: A teď bude už jenom dobře :c: :one:

Všichni jste velký šikulky, jak jste to pěkně zvládli :one: Tak a´t už je Míša opravdu zdravý kluk a vy konečně spokojená rodinka :c:

janka.82

Beruško, je mi to tak líto. Už aby ty nemoce skončily, je to strašný. Tak doufejme, že Vás v tom Novém roce bude provázet jen a jen ZDRAVÍ, a taky štěstí a láska :h: :h: :h:

Tak ty slysis,ze to neni dobry a to ti pustila malyho ze spitalu?Zdravotnictvi,to je jako loterie.Tak hlavne ze mas aspon tu detskou dobrou.Tak se hlavne uzdravte.

ahoj kettynko, věčím,že to zvládnete a Mišák bude brzo v pořádku... přejeme sťastný Nový a hlavně to zdravíčko!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky