Prosinec-leden.. vzdávám to!

30.12.2008

Ahoj prosincovky a lednovky,
jsem psychicky úplně vydeptaná... Vzdávám prosinec a přidávám se k lednovkám.. jestli se můžu takhle vetřít.. :///:
Nevypadá to, že by se do zítřka mělo něco stát, ta moje malá princezna ten svůj zaprděnej domeček prostě nehodlá jen tak opustit.. :n: :( :? Tak pa a přeju všem porody v termínu! Každý den navíc je očistec, to mi věřte.. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, vzdyt mezi nama lednackama je taky hezky. Nezoufejte, urcite to budete mit prvni odbyto, kdyz prechazite z prosince. Nam uz nejake lednacky presly do prosince, tak potrebujeme doplnit stavy :s:

Ahojky, my jsme taky stále vcelku, takže leden to jistí. :00: Jen teda nechápu, když čekám chlapa, co tam vytváří. Já nechci žádnýho modela. :00:

Ahojky, já už se s tím pomalu začínám smiřovat taky, že přejdeme do ledňáčků a že mi budou porod vyvolávat :00: . Měla jsem termín 23. ale malej se drží jak klíště. Kdy jsi měla termín ty?

Se ti fakt nedivím, ale nevzdávej to, já to taky nevzdávám a furt si říkám, že můžu být prosincová, pořád ještě není půlnoc 31.12.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, pořád si říkám, lepší uřvaný mimi než ten balon na břiše, oteklý nohy a kopání do žeber.. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já se začala otevírat týden před termínem, vypadalo to tak nadějně a pak se to zastavilo a nic! Každý týden jde člověk na tu kontrolu s takovou nadějí a pak odchází a je akorát nasr...! :(

kocko nezoufej, ale vim jak ti je. ja prenasela 9dni a mala se zacala cpat na svet den pred terminem na vyvolani. ono to prijde az bude ten spravny cas a aspon si silvetr jeste uzijes, protoze s mimcem je to opravdu jine. ja jako kojna budu na ty dobroty na stole jenom mlsne koukat. a kdo vi treba se ti jeste dnes odpoledne rozjede :\x:

In reply to by cifrspionka

jitusko ja vul si ten salat dala proste jsem nemohla odolat a pak jsem z toho mela probdelou noc, protoze s malou to zacloumalo :00: tak jsem si vynadala do k... a ted uz opravdu davame pozor co papame :a\|: ale nijak ex :a\|: tra se neosizujeme hihi, prece jenom jsou i jine dobroty co muzu i jako kojna :qu:
teda vy jste ale cestovatele :///: aspon si maly zvykne co :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj kocicky. ta nase je taky uplakanek, ale tim si musime projit. nejvic nas trapi asi ty bublinky ve srevech :00: take mame dny kdy mala jenom place :r: uz se tesim na cas az se na nas mala vedome usmeje :qu: jinak vam prejeme krasny silvestr a vse nej do noveho roku :qu:

nezoufej...může to přijít z hodiny na hodinu bez příznaků! ale rádi tě vítáme mezi ledňáčkama :\x:

Jasně, vítám tě.... :D Už tě to asi moc nebaví, vid? Já jsem 38 tt. a už bych to měla ráda za sebou.... Ale nezoufej, dočkáš se.... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky