bolení břicha

31.12.2008

ahoj holky,chci se vás zeptat jestli nevíte co to může být nebo jestli to některá z vás měla nebo má taky.Jsem teprve 36+0 a už dva dny mě občas bolí bříško,je to takové dloubnutí nebo píchnutí a dost silné přímo nad "ní".Co to může být,jsou to poslíčci???Nebo spěju k předčasnému porodu??Nebo je tam prostě malýmu už moc těsno??Nebo co?Potřebovala bych vydržet alespoň ještě 14 dní.Poradíte někdo,mam z toho docela vítr,děkuju.Jo a jinak pěkné Silvestra.

vubec ne neboj, ruzne boleni a pichani bricha je normalni. hlavne takhle ke konci tehu, vsechny organy uz tam jsou stlacene, mimi se proste roztahuje :) ja jsem 38tt a ma obcas taky ruzne pichani a tlaceni. predcasny porod ti podle me nehrozi, poslicky bys poznala to je horsni nez pichani :)

Těžko říct, co přesně tě tam píchá, ale na konci těhu to tak je, furt někde něco píchá, tvrdne, pne atd...., že si člověk říká, že by už?!?! Mě píchalo zase občas vpravo :-( Tak přeji, aby si ještě vydržela nějaký ten týden a určitě už budeš chodit každou chvíli na monitory, tak tam by to našli, kdyby něco....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka