holky rychle mi poraďte!!!!!!!

31.12.2008

ahojky, potřebuju poradit, jsem z toho docela nervózní, a nevím, o co se jedná. byla jsem před chvílí na záchodě a na toaletním papíru bylo pár takových narůžovělých cárů, jako kdyby to byla krev nebo co, ale bylo to jako ve výtoku, v takovým hustším, je to hlenová zátka, nebo co je to? v neděli mám termín, tak by mi to nevadilo, jen jsem nervózní a nevím co to je. taky chceme jet za chvíli na výlet, až dorazí manžel z práce a teď nevím, jestli to nemám radší odvolat a zůstat doma.

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky už jsem manželovi nakázala, že asi dáme povinně sexík, že to třeba rozjede porod a konečně pojedem. je to strašný, když vímm, že to může trvat třeba týden a člověk ani radši nejede dál od baráku, kdyby náhodou

In reply to by peťulinka

já bych to nehrotila. Já i s kontrakcema jak kráva (s prominutím) chodila normálně sama do lesa na prochajdy a vůbec jsem dělala všechno stejně...stejně mi to nebylo nic platný a rodila jsem až když mi prdla voda :)

In reply to by peťulinka

Každopádně to pořádně rozjeďte,zkus třeba i decku vína,nějaký semtam dřep,jestli zvládneš.No a když máš hodně tvrdé břicho,tak taky pomáhá jít na čtyři,opřít se o balón a tak.A jestli máte někde blízko polňačky,tak zkuste jízdu po hrbolkách,to mi hodně poprvé pomohlo!!!

asi zátka,ale v pohodě-neznamená to,že začneš hned rodit,to má každá jinak,mně odešla zátka v půl 8 večer a první bolesti jsem měla o půl 1 v noci,Ať to máš brzy za sebou a mimíska u sebe

In reply to by peťulinka

Peťi, opravdu nemusíš porodit hned nebo do druhého dne...nestresuj se zbytečně čekáním a odreaguj se, pokud ti nic jiného není, nekrvácíš, nebo nemáš kontrakce :one: takhle zbytečně stresuješ sebe i mimi v bříšku :||):

tak tady pořád ještě otravuju:) dneska je té zátky na záchodě ale o hodně víc. jinak jedinej příznak co mám, že mám břicho tvrdý snad 24 hodin denně. malej se v bříšku teda pohybuje taky míň než jindy, ale ani se mu nedivím, takový tvrdý břicho, to mu asi ani moc pohybu nedovoluje. tak uvidím, co bude dneska

nestresuj.Mě při malé odešla zátka a po osmi dnech mi stejně vyvolávali porod,takže jak u koho.Procházku schvaluju.Stejně než porodíš,tak to dá pár hodin.

bylo by to zajímavý, mít první mimčo v novém roce, ale teď si hlavně přeju, pokud je to ono, aby to bylo zdárně za mnou :) asi si půjdu dát sprchu, protože to břicho je tvrdý až hrůza, je to už trochu protivný, tak mi to snad pomůže

In reply to by peťulinka

cauky petulinko, :a:
koukam, ze tady se to mozna pomalu pomalinku schyluje k porodu! :one: :||):
sprsku urco dej, uvidis, jak se mimiskovi bude libit - tepla voda je moc fajn na prohrati briska a muze ti v porodu a jeho zdarnemu urychleni pomoci. :one:
(mimochodem - kdyz sme u te zatky - tak ja ji zjistila prave v te sprse ... tuhlo mi trosku brisko, tak sem sla dat sprchu, nasla sem pak zatku a za par hodin sem uz jela rodit! (38+3) :||): :s: :girl:
takze pokud by se i u tebe jednalo dnes o porod, tak drzime s lucinkou vsechny palecky co mame, at je porudek co nejvice v pohode !!!!!! :one: :||): :h:
31.12./1.1. - obe jsou moc krasna data!!! :q: :h:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Každopádně neukamenujou,proč?Taky jsem zastáncem tohodle,sice bych nešla nikam daleko,měla bych strach,ale sama jsem ještě po odtoku plodovky pobyla hoďku doma,než mi pořádně odtekla,byla čirá,tak co.Dala jsem si několik sprch a bylo to. Já bych se bála rychlého porodu,někdy je porozeno i do hoďky,jen v mém okolí měly 3 známé takové porody.Takže raději bych nedělala nějaký výšlap nebo tak.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No,moje máti měla rychlovku úplnou,odešla zátka,hned po ní praskla voda,hned jeli do nemocnice a do hodiny jsem byla venku,prý ani netlačila,říkala,že jsem jela jak na vodopádu!!!Ale taky jsem brutálně mamču prý potrhala. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jejda,patnáct stehů?To já měla na břiše,malý šel císařem,tak to musí být teda pořádná čára,ti povím,začínám se toho teda pořádně bát!!! Pomáhá na to ten dubový gel?

In reply to by kockral

uklidní, já jich měla asi 18 a pomáhá ten dubový gel, větrat a pořád omývat. Já chodila fakt 14 dní čůrat jen do sprchy apořád jsem omývala, nosila porodnický kalhotky a porodnický vložky. 14 dní jsem nemohla sedět. Ale měla jsem jak vnitřní stehy, tak vnější..upřímně, ten nástřih byl až k zadku :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já už mám doma skoro 3,5 měsíčního kluka, takže už jsem zahojená dávno :) ale do 14 dnů to nebylo. Začala jsem normálně na židli sedět po 14 dnech (měla jsem problémy ještě s hemeroidama) a sex se mi začal líbit po 6ti nedělí :) Teď už jsem jak za mlada :s:

In reply to by Pechy

No tak to mě vůbec neuklidnilo. Už si to dokážu živě představit!!! :§) A masírovala jsi hráz? Asi to moc nepomáhá,že?Já to teda šíleně zanedbávám,ale víceméně díky manželovi,protože samotné mi to teda vůbec nejde a manžel na to nemá furt čas. :(

In reply to by Pechy

Jejda a pravidelně? Tak to já budu od pupku k zadku, v tom případě. Moje švígra porodila kluka 4,80 a na 4 nástřihy + vnitřní,ufff,šílené. Tak se už nemůžu dočkat středy,kdy jdu k doktorovi,doufám,že mi nesdělí nějaké obrovitánské míry!!!

In reply to by Pechy

Ale jo,zvládnout to budu muset.A když se nám podaří fajn porod a budu moct mít hned mimi u sebe,tak nebudu cítit vůbec nic kromě štěstí.Problém bude v sexu.Po jaké době jste do toho šli?My jsme totiž trošku akční a týden nám příjde hrozitánsky dlouhý.Kámoška třeba říkala,že až po dvou měsících. :O

In reply to by kockral

zkusili po 5 týdnech, já se bála, pořád jsem špinila a navíc to bolelo...no a po 5 týdnech to bolelo stejně a já se bála, že jsem po porodu frigidní, ale nejsem, je to dobrý, po 6 týdnech už se mi to líbilo :s: :s:

In reply to by Pechy

Tak já ten pocit znám,taky nejsem frigida,ale jak mám teď strach,ať zase něco neuspěcháme,tak taky na to nemám vůbec chuť,asi se to tam nějak zablokuje. Tak 5 týdnů není moc,hodně holek píše ty 2,3 měsíce,to je ale kalamitní. Jsem zvědavá,jak to teda bude u mně.

In reply to by kockral

ahojky, mala mela 4030gramů a ja 4 stehy:) hele a to jsem nemasirovala vubec..jen tyden pred porodem jsme brutalne sexovali, tak mozna z toho jsem byla roztáhlá:-D a voda mi praskla v pul sesty a Natálie se narodila v 18.44:)

In reply to by Pechy

já si nedokážu těch 18 stehů vůbec představit... me pipina dost bolela jen při těch 4 :( a dotedka se bojim tlačit když mám kaku.. jde mi to jen s čípkem:-( a navíc když jsem rodila, tak mi Natálka vyvrátila trošku tu kůstku-ten ocásek, takže sedím jak kača na polštářích,je to nepříjemné

In reply to by Pavčík

co jsem mohla dělat, prostě mě nastřihli a Honzík ještě trošku potrhal, protože pak to šlo fakt rychle. No, ale už o tom ani nevím. 6 týdnů po porodu jsem už byla úplně ok a teď nevím, že jsem rodila :s:

In reply to by Pavčík

No,my jsme teď na chvíli přestali právě i sexovat,abych předčasně neporodila,tak se bojím i toho.Ale jakmile překlenu 37.týden,tak taky frčíme naplno.Jinak máš nádhernou a krásně buclatou holčičku.Je šílené,že jsem s tebou psala,když jsi byla ještě těhotná a teď už jsi mamina!!! :a:

In reply to by kockral

a moc děkuji za pochvalu, vždy zahřeje u :h: ... a já sama tomu také nemohu uvěřit... v porodnici jsem myslela že se mi vše jen zdá, že to není možný, že zrovna já mám to štěstí mít krásné a zdravé dítě

In reply to by kockral

me sex doporučil právě doktor aby se mi to rozběhlo, a řeknu ti, nepomohlo. přírodě holt neporučíš:-) a jak mě začal panečku sex bavit když to bylo kvůli naší holčičce :///: :s: jinak jsem na to chuť neměla vůbec v těhu,půl roku jsme nesexovali vůbec a ke konci jsem ho pomalu naháněla :///: :s:

In reply to by Pavčík

To si dokážu představit,jak to asi vypadalo!!!Já to v sobě nějak blokuju,tak ani chuť nemám,ale jak už nebudu muset mít strach,že by se mimi narodilo nedonošené,tak mě nikdo neudrží,manžel se asi potom dlouho nevyčůrá!!! :s: }:)

tak mám pořád ten výtok, jak sem říkala, pokaždé, když jdu na záchod tak ten výtok je narůžovělej, výlet jsme zrušili, dneska budeme doma, taky jsem si radši dobalila zbytek věcí do tašky do porodnice, kdyby náhodou a teď už teda budu jenom čekat co se z toho vyvrbí, taky mám od rána docela tvrdý břicho, tak jsem zvědavá co bude

no výlet buďto odložíme, protože je to kus cesty, nebo vezmu tašku a uděláme si nějakej krátkej, když už jsme to synkovi slíbili a těší se. každopádně se mi ale nechtělo rodit na silvestra a ono mi to to malý třeba udělalo naschvál :)

ahoj, hlenová zátka to je určitě, porodit můžeš teď kdykoliv a taky nemusíš, pokud jsi nezačala krvácet, nebo ti neodchází plodovka je to ok, mě odešla ve 34tt a rodila jsem 39+0 :a:

to bude určo hlenová zátka. Výlet bych si dala tak možná do porodnice, ale nějaký velký fakt ne. I když možná bych si vzala tašku do auta a udělala nějaký krátký, třeba by ti to drncání rozjelo porod :) Já jsem si tehdy dala taky výlet, ale drncání mi fakt nepomohlo, ani autobusem, ani autem, ale když už ti odešla zátka. Tak se s manžou projeďte tak 10km a uvidíš :) nebo si dej procházku :) - a teď mě někdo ukamenuje, že je to nebezpečný :s: :s: Ale určitě bych se to snažila rozpohybovat, ne sedět nebo ležet.

In reply to by Pechy

proč ukamenovat, já to radila taky :ww: ...pohyb je nelepší na sestoupení miminka a pokud nemá bolesti a nekrvácí nějak hodně, tak bych jela...aj s taškou samozřejmě :s:

to je hlenová zátka, můžeš, ale taky nemusíš porodit dneska. Pokud výlet není daleko od nemocnice, tak bych jela, pokud nemáš bolesti. Ono ten pohyb je nejlepší :one:

no já právě vůbec nevím, taky jsem si říkala že tu někdo píše, že mu zátka odešla a rodil za chvíli a někomu to trvalo pár dní. mají k tomu být nějaké další příznaky? jako třeba, já nevím, nějaké bolesti nebo něco? a kolik toho musí být? mě přišlo, že toho bylo docela málo.

In reply to by peťulinka

Mi odešla zátka večer a ráno mi praskla voda,asi do hodiny jsem potom už měla bolesti.Jinak tu zátku má jak kdo velkou,já ji např.neměla vůbec krvavou,ale spíš takový nahnědlý hlen zhruba o velikosti vršku od pet láhve.

In reply to by peťulinka

může odcházet postupně a jestli toho bylo málo, tak to bude asi ještě odcházet. Můžeš opravdu porodit až za týden. Ono je tý hlenový zátky fakt hodně, tedy já jí měla fakt hodně.Odcházela mi postupně s plodovou vodou. Jako nevím, kam chceš jet na výlet, ale jestli to není daleko, tak bych vzala tašku a jela bych, jako sedět doma a čekat na porod je blbost. Aspoň se to fakt rozpohybuje :)

In reply to by peťulinka

nemusíš mít bolesti...mě vypadla hlenová zátka v porodnici do záchodu, měla jsem krvavý výtok, ale rodila jsem až za 3 dny a do té doby žádné příznaky. Je to u každého jinak...nestresujte se holky, vždyť budete za chvilku mít ty svoje mimušky u sebe :cc):

Ahojky!!!S největší pravděpodobností je to hlenová zátka,raději se na výlet nevydávejte,buďte doma,kdo ví,kdy to příjde!!!Přeju hodně štěstí!!!

tak to co popisuješ je hlenová zátka. Na výlet bych teda už raději nejezdila. Mne odešla zátka ve 4 ráno a rodila jsem ve 12:48 ale někomu odchází zátka několik dní před porodem. Takže si výlet pořádně promysli

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka