ahojte, stalo se některé z vás

31.12.2008

že tt vám ukázal dvě // až třeba ve čtvrtém týdnu od početí... Mě totiž jeden fajn léčitel řekl, že jsem těhu, ale testy mi ještě nic neukazují. MS mám nepravidelnou, volala jsem mu, že testy nic neukázaly, ale prý to není nic divnýho, že se to může ukázat až v druhém měsíci těhu. Taky beru léky na epi, tak jestli to nemá třeba nějaký vliv? :? jinak by to dnes vycházelo na 26.den od početí, kdybych byla těhu. Jsem trochu zmatená,ale ten léčitel těhotenství poznal i na mé známé.

Já jsem to poznala až v 6. týdnu, protože to bylo jaksi neplánované :) , takže buď v klidu a zkus testy za pár dní. Držím moc palce !

už tak týden mám bolesti jako před MS, ale jen mám takový výtok. šla bych už na gyndu, ale teď mezi svátkama je to na prd. Jinak na epi beru depakinechrono500 mg ty beru 1-0-1, Kepra250 mg 1-0-1, obden doplněk kys.listovou, další doplňky na zprůchodnění vejcovodů Omega3,B12,Zinek a pít řebříčkový čaj. To mi právě doporučil ten léčitel, pže jsem musela brát léky na to abych MS vůbec dostala a teď už nemusím. Na epi mám léky přizpůsobené k otěhotnění, naštěstí (ťukám) jsem bez záchvatů...

Ahojky, mě zrovna teď tt ukázal // a jsem tak nějak 4 týden...více určitě nejsem...a co bereš za léky na epi?...a jak to s epi máš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka