cvičení po šestinedelí-aerobic,spinning a i.

29.12.2008

ahoj holky...od kedy sa može začat s cvičením ako je aerobic,spinning,pilates atd??? mam 7.tyždnov po porode a ked ma manžel volno a pohlida tak yb som už niečo začala i cvičit,nemožem sa na seba pozerat a moc neverím tomu že kojením zhubnem ked žerem ako kyselina a počas tehu som pribrala 30kg :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky tak som čitala že by sa važne cvičit moc nemalo...cvičenim odchadza kyselina mliečna do mlieka ...čo sposobuje kyslost mlieka a babatkam to nemusi chutit....no ale ak by to prckovi chutilo tak nieje problem :qu: a pri nadpriemernom chudnuti dochadza k uvolnovani škodlivych latok do mlieka takže maximalne 2kg mesačne dole...diky za komentare :e):

já chci zase po šestinedělí začít chodit cvičit,pravidelně jsem chodila na pilates-takže už se nemůžu dočkat.Budu chodit 1-2 týdně.ale zatím musím vydržet,protože jsem po císaři.Jinak si myslím,že pokud jsi ok-tak můžeš začít chodit-záleží na co se cítíš.

Cvič podle toho na co se cítíš. OPokud to nebudeš přehánět a nebudeš dělat třeba vrcholovej sport, tak to mléku vůbec neuškodilo!!!Moje sestra je instruktorka aerobiku - takže cvičila dost intenzivně a kojila v poho do roka!!!Já jsem 3mšsíce po porodu a od ledna taky začínám - nebudu to přehánět, prostě si pojedu své tempo a běh a skákání vynechám (to by asi prsa bolela), ale jinak budu cvičit vše.Taky jsem přibrala 30kg, takže teď to musím shodit.papa

ahojky tak jestli kojíš tak aerobik ani spining bys dělat neměla protože to pak jdou škodlivé látky do mlíčka... To ti řekne i dr. mě řekli že můžu jen cvičit na pánevní dno a trochu doma ale rozhodně ne to co ty píšeš, to můžeš až přestaneš kojit

In reply to by Macinka2

Pokud byl člověl na pohyb zvyklý a s cvičením to nepřehání, tak žádné škodliviny do mléka nejdou. To si pleteš s hubnutím - nemělo by se hubnout víc jak půl kila týdně, jinak ti jdou právě ty škodlivé látky do mléka (jak ty píšeš).Takže cvičit klidně ano, jen to nepřehánět, prostě pozvolné tempo. Je krvina, že by se nesmělo dělat nic!!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky