Příkrm

31.12.2008

Ahoj holky,mám dotaz na ty z vás,které už přikrmujete.Malý bude mít sedm měsíců.Začali jsme zeleninnkou a zajímalo by mě kdy jste začali podávat kaše.Koupila jsem si rýžovo-mléčnou kaši od Hami.

Ahoj Šárko. já začal s příkrmama v necelých 6ti měsících. kaši jsem začala dávat asi tak týden po zavedení zeleninky, vždycky na večeři. ale začala jsem s tím, protože mi kluk v noci vstával po dvou hodinách a taky díky nový stravě blbě trávil. takže kaše dávám cca 14 dní, stále rýžovo mléčné (ještě tam píšou probiotické) a šoupnu mu tam pár lžiček ovoce, buď jablíčko, švestku, banán.... ale jinak mrkni na http://www.kojeni.net/prikrmy.php tam zavádení příkrmů pěkně popisujou. my se toho teda až tak nedržíme, zavedený jídlo klukovi momelntálně vyhovuje (na oběd zelenina, na večer kaše s ovocem, jinak kojení)

In reply to by Tesa

Teso a prosím Tě co to máš za značku kaše?Ptám se kvůli toho,že bych taky raději používala ty probiotické.Od malička jsme totiž měli problémy s bříškem a pomohli nám jenom probiotické kapky.Tak bych se tomu špatnému trávení chtěla vyhnout

In reply to by Sarka22

k tomu blbýmu trávení mě ještě napadlo. já před těhu baštila probiotika, protože taky blbě trávim...a teď mi to zas dělá problémy, tak jsem byla v lékárně a ptala se, jestli to můžu jíst při kojení a tam mi říkali, že neni problém, že právě naopak - dostane se to do mlíka a dětem to taky zlepšuje trávení. tak to můžeš vyzkoušet

In reply to by Tesa

Ahoj Teso,díky za odpověď.Podle těch stránek se řídím.Našla jsem si to před týdnem.Ale malý se mi co dvě,tři hodiny budí na kojení.Tak jsem myslela,že bych tu kaši zkusila dát večer.Třeba ho to více zasytí a nebude se budit tak často.Ale zase je pravda,že se mi takhle budí od narození.Jsme totiž trošku větší.Vypadáme jako roční dítě a ne půlroční :)

In reply to by Sarka22

kupuju mu nutrilon obilno-mléčná kaše instatntní - rýžová od 4. měsíce a je s kojeneckým mlékem a nebo mu kupuju od Nestlé. nutrilon mi baští víc, on je totiž taky víc sladkej (no, moc nejásám, ale mám doma ještě dvě krabice nutrilonu, tak je dojedeme a koupim už pakjinou). ta od nestlé měla název snad uplně stejnej, je tedy míň sladká a trochu hůř se rozmíchává (než ten nutrilon)
s příkrmama jsem začala dřív právě proto, že mi přestal přibírat....no za 14 dní nic nepřibral a hlavně jsem kojila co dvě hodiny, což si myslim, že skoro u půlročního dítka neni nic moc. On teda baštil hodně od narození, ale pak si dal trochu pauzu, baštil cca kolem 3-4 hodin a pak se vrátil se svým 2hod. intervalům ://: takže dávám tu kaši. dám mu jí tak kolem půl šestý, v půl sedmý se chodí koupat, kolem sedmý-čtvrt na osm ho nakojim a jde chrupat a spí mi až tak do půl jedný (nakojim) pak se vzbudí mezi 3.-4. (nakojim) a pak mezi 6.-7. (zase nakojim) a to už se dá

In reply to by Tesa

díky moc za rady.Zajdu do lékárny a koupím si ty probiotika.Tak já kojím pře den co tři hodiny a v noci někdy vydrží bez kojení 4-5 hodin.A můžu se zeptat kolik malý váží:My budeme mít příští týden 7 měsíců a David váží 9700g. :) Ale taky je velký,měří 74 cm

In reply to by Sarka22

jéje, David je chlap jak hora :-) toník má 8 600g ( + - včera jsem se s ním vážila a to neni vždycky uplně přesný) a pomalu vyrůstá z vel. 68, takže bude mít kolem 68 cm a je mu 6,5 měsíce ....takže je asi tak o týden mladší než David...jo a všechno nejlepší, opožděně, ke včerejšímu Davidovu svátku :k:

myslím, že v klidu ji už můžeš dávat!!! my budemem mít 8 měsíců a už ji dáváme nějakej ten \týden!!! tak dobrou chuť :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka