Budeme mít miminko!

31.12.2008

Ahoj holčiny,
chtěla bych se s Vámi podělit o tu nejkrásnější novinku.. :\x: Po roce nezdarů a jednom samovolném potratu jsme dostali ten nejkrásnější dáreček pod stromeček- jsem těhotná. A cítím a věřím, že tentokrát vše dobře dopadne. Jsem asi v 6 tt, testy jsou jasně pozitivní, ale u dr. jsem ještě nebyla. Nemám prý pospíchat, aby bylo vidět srdíčko. Mám prý brát pro jistotu utrogestan, ale moc se mi nechce..nemám žádné problémy, krvácení nic.. Problém jsme měli spíše u manžela, já jsem zdravá. Nemáte s tímto lékem některá zkušenost? Nechci se zbytečně ládovat hormony, ale také nechci nic podcenit. Cítím se zatím dobře, jen jsem strašně moc unavená. Děkuju, že jsem se Vám mohla vypovídat a přeju hodně zdravíčka všem maminkám i mimískům!!!
Sunjane

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, já utrogestan mám taky, mám ho brát 3x denně, ale beru ho jen na noc, protože také žádné problémy nemám, ale prý pro jistotu, měla jsem také brzský samovolný potrat... jo a gratuluji...

In reply to by sunjane32

kdepak, snad si to nebudu jednou vyčítat, ale sama od sebe. Řeknu to asi takhle, čekám třetí dítě a obě předchozí těhu byla bezproblémová(ťuk ťuk), a Ikdyž nedám na tyto stránky dopustit :one: , nikdy by mě nenapadlo, co vše se může stát za neštěstí, dokud jsem nezačala chodit sem a asi to tak bylo lepší, teď se bojím toho a tamtoho, což mě dříve vůbec nenapadlo a jsem tomu strašně ráda a doufám, že i toto těhu bude bezproblémové, což samozřejmě přeji všem...

velka gratulace a at je vse v poradku.Ja jsem po prvni MS po revizi,tak pomalu chystam telo na nove tehu.Bohuzel s utrogetanem zkusenosti nemam.

Já jsem taky nekrvácela ale přesto jsem ho brala.Doktorka mi řekla,že ublížit nemůže.Spíše je to taková"pojistka" kdyby náhodou.Trápily mě bolesti břicha,tak mi ho pro jistotu napsala.Tak pa a gratuluji :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky