Vaše zkušenosti

30.12.2008

Snažilky, chci se zeptat jestli máte ovu pokaždý den stejně, já to sleduju teprve třetí měsíc, zatím jsem dvakrát měla ovu 12DC ( podle teploty a grafu na wunsch), teď už je den 14., podbřišek mě bolí jako blázen, prsa taky, ale ráno teplota nic, furt je na 36,5.... uvidíme zítra, třeba vyroste, ale jsem z toho nějaká zmatená, myslela jsem, že teplota potvrdí ovu spolehlivě, třeba si ty ostatsní příznaky už vsugerovávám, asi z toho už blbnu....sakra, a to jsem si řekla, že tímhle budu stresovat až po půl roce snažení.

In reply to by Heluska11

Dnes už mi ovu teplota potvrdila, tak jsem ráda, podbřišek už mě taky bolí míň, vzhledem k tomu, že jsme se snažili o sto šest a tento měsíc byl taky bez větších stresíků, tak doufám, že se zadařilo, no a když ne, tak zase za měsíc, bereme to s manžílkem zatím v klidu.Hanča

Ahoj... já to sledovala taky teprve podruhé a k tomu jsem pila ten druhý měsíc bylinky, takže jsem ovu měla o několik dní později, než ten první, takže nevím, jak to chodí. Ale Hani!!! Snažit se, snažit se, snažit se :) :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, to já vím, že nejsem stroj, jen jsem zmatená, že mi ovu neukazuje ta teplota. Navíc jsem zatím měla vše přesně jako hodinky... no nic, uvidíme zítra.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka