Já už chci...

31.12.2008

Ahoj holky,
jsem v nějakém 7tt dle MS, ale reálně asi 5tt, na další kontrolu jdu v půlce ledna a to čekání mě neba :00: .. Já když čtu příspěvky maminek, nebo skoro rodiček, tak vám to tak strašně závidim :r: .. Chtěla bych, aby už bylo aspoň vidět bříško, tohle čekání je fakt děs.. Nemůžu se dočkat, až to bude prostě hmatatelné :dance: . Je tu někdo, podobně na tom jako já?

Kliknutím vložíte smajlíky:

děkuju moc! Jste super, je fajn, sdílet s vámi všechny pocity a hlavně moct si popovídat o aktuálním stavu :-)
Všem vám moc držím pěstičky, aby dětičky byly zdravé a klaplo to, jak si to představujeme, nebo aspoň nějak podobně :qu:

Ahojky.Neboj utece to jako voda,Taky sem se nemohla dockat kazdy mesic nez uvidim tu nasi prdelku.Dneska ji je 21dni a porad tomu s pritelem nemuzem verit ze uz ji mame doma.Silene to uteklo

Ahojky, není to tak dlouho, co jsem vzpomínala na první UZ v 5tt (jsem 29tt). Teď se nemůžu dočkat UZ ve 30tt. Do 25tt se mi to strašně vleklo, bylo to taky možná tím, že jsem byla skoro od začátku doma. Teď už jsem si asi zvykla. :) Neboj, ono to pak poletí rychle.
Já se od 3. měsíce intenzivně zabívala nákupem věcí na mimi. Všude jsem se byla podívat a osahat si to. Teď v 7. měsíci mám už celou výbavu, alespoň se nenervuju. Nevěřím na pověry, a tak už je vše pod střechou.
A buď ráda, že zatím bříško není. Já vím, člověk si říká, aby to, že jsem těhu viděli i ostatní :) . Já mám oproti holkám bříško malinké, ale i tak v posteli by se uživil jeřáb :s: , a při pohybu funím jako :pig: .
Užívej si těhu a hodně štěstíčka :a: .

Zrovna jsem včera večer v posteli manželovi říkala, že je to jako včera, co jsem byla u gynekologa na potvrzení těhu. To bylo na vnitřním ultrazvuku vidět jen kolečko, takže další kontrolu jsem měla za 4 týdny - to se mi tehdy taky hrozně táhlo. Ale pak už je to vcelku fičák. :s: Pořád nějaké změny, něco nového se objeví...

užívej si to, ono to uteče jak voda. Já v 5tt ani nevěděla, jestli jsem opravdu těhu, jestli to není mimoděložní, pak se to za týden potvrdilo. Jinak to fakt strašně uteklo. Mám doma přes 3 měsíce starého Honzíka a můžu ti říct, že už si to těhu ani nepamatuju a už přemýšlím o druhém, takže si fakt užívej každý den svého těhotenství :) Pupek naroste, až se budeš těšit, až zase sleze a budeš se moct normálně pohybovat :)

Ahojky, já mám dneska termín porodu:) Bříška a "viditelného" těhu si ještě užiješ dosyta, tak nikam nespěchej, ono potom, co je to viditelné, tak nastávají některé další věci (třeba hroší velikost, neschopnost se narvat do "normálního" oblečení, různé bolístky apod.). Užívej si začátku těhu a měj se moc hezky:)

Ahojky, já dnes začínám 21tt a máš pravdu,že to čekání je strááááášně dlouhé. Když si vemu,že jsem otěhotněla v půlce srpna a teprve až ted cítím kopanečky mimíska a konečně vypadám jako těhotná a ne jako dobře napapaná. No a rodit mám až v květnu a taky se nemohu dočkat :n: :\x: a už bych chtěla mít mimíska u sebe. Taky mám UTZ až 12.1. a to bude teprve můj druhý,takže se moc moc těším,že už konečně mimíska pořádně uvidím a budu vědět pohlaví na více % No ale dočkáme se všechny :||): čím víc na mimísky myslíme,tím méně to bohužel utíká. Pa pa

In reply to by Monička.Brno-střed

To je tedy pravda :one: , tyhle stránky jsou super. Díky nim, jsem se hodně uklidnila, jestli to s mimi zvládnu. Holky mi vždycky poradí a chytrá už začínám být jako rádio ;) :s: :s: :s: . Né, dělám si srandu, ale je fajn si pokecat o bolístkách, radostech a poučit se (čím víc hlav, tím víc ví).

Moni, jak si dopadla s registrací? Byla potřeba?

In reply to by Jitule

Ahojky, ptala jsem se manželky mého bratránka,taky čeká mimiíska (18tt) a říkala,že se nemusím registrovat. Tak jsem zatím nikam nevolala,jelikož jsou svátky a nechci nikde obtěžovat. 8.1. jdu do poradny,tak se poptám tam :\x: A 12.1.mám 3D UTZ,tak se nemůůůůůůůůžu už dočkat. :\x:

In reply to by Monička.Brno-střed

já jsem si totiž včera četla v knížce pro matku a dítě a už jsem tam viděla tu péči o novorozeně, tak mě to tak naladilo, že bych ho/jí chtěla mít u sebe, ale to si ještě počkám.. No nedá se nic dělat, prý mi to uteče jako nic, tak jsem na to zvědavá :-)

ahojky, já jsem v 11tt, tak trošku podobně, také se těším, až to bude více vidět atd., ale buďme rády, že jsem těhu, co by jiné za to daly, snažilky jsou na tom hůř ;)

In reply to by Ivka

Máš pravdu, ještě, že se zadařilo :c: . Tý jo, aspoň jsi už 11tt, to už jsi viděla srdíčko na UZ, viď? To já uvidim až příště, ale už to bude zajímavější.
A jak ti je? Já zatim nezvracim, ale nevolno je mi pořád, jsem unavená a líná, všechno mi smrdí a o teplém jídle nemůže být řeč, jím pořád pečivo, jogurty a ovoce :-)

In reply to by suldinka

tak je mi špatně asi od 6tt, občas i na zvracení, zvlášt, když mám vařit ze syrového masa :sick: , jsem unavená, jinak nic moc...jinak jím vše, ale menší porce, jsem hned nacpaná, ujiždím na červené řepě :!k: . Srdíčko jsem viděla a 5.1. jdu na screening...

když jsem se sem přihlásila byla jsem jako ty a taky kontrola až někdy za měsíc a to mi ještě tenkrát bývalý gyndař řekl,je tam jen váček,takže se neradujte ,nikde to neříkejte,byla jsem z toho moc špatná,ale holčiny mně tu hödně podržely a dneska mám Dominičku :c: ,takže nech tomu volný průběh,jednou se dočkáš a na počátek těhu budeš ráda vzpomínat ;) ,uteče to jako voda ani nebudeš vědět jak. Držím palečky a´t jsi ty i mimi v pořádku :a: ,Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by suldinka

byla jsem ke konci a zase ten konec je šíleně táhlej a teď už koukam na svojí milovanou holčičku :c: ,tak dej pak vědět,co srdíčko.Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka