Prosinec, je tady ještě někdo???

31.12.2008

TAk co holky, je tu ještě někdo, nebo jsem zbyla jenom jáááááá :r: :r: :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak mám 2 dny po termínu,ale zatím se nic neděje....Včera jsem byla v poradně a domluvili jsme se na plánovaném porodu. Nastupuji v pondělí 5.1.09 No teda pokud neporodím během těchto nastávajících dnů..Držím všem palečky aby vyšlo co si přejete a nám těhulkám rychlý a pohodový porod. A v novém roce 2009 všechno nej... :ww: :k:

..a taky se hlásím mezi opozdilce. Máme tři dny po termínu a vůbec nic se neděje, je nám OK..takže prosincový asi nebudem, to by musel bejt zázrak z čistýho nebe :///:
Všem Vám přeju krásného Silvestra a hodně zdraví a štěstí v novém roce a hlavně rychlé porody a zdravá mimča :one: :w: :w: :w: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aničko, ani mi nemluv, už je ze mě fakt půl blázna....navíc pořád lítáme na křivku, první se nikdy nezadaří, pak hodinu čekat, pak další....takže je to fakt na celičký dopoledne. Zítra naštěstí nejdeme, až v pátek....dneska mě natáčeli přímo na porodním křesle, jinak měli obsazeno, sál je pěkně hnusnej, křeslo nepohodlný....tak to se mam na co těšit. Naštěstí-díkybohu-je tam všechen personál maximálně příjemnej, tak to snad překryje ty negativní dojmy z tý ošklivý místnosti. A hlavně mi to bude asi šumafuk. Ani jsem se na to křeslo nevydrápala, jsem prcek, tak jsem zvědavá, jak mě tam budou nakládat, haha...nu, do půlnoci ještě nějaká ta hodinka zbývá, tak ještě máme minipidi naději....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, jsou úžasní, bohužel já mám právě na pana primáře pouze negativní dojmy a zážitky. Takže to je z personálu jediná "vada na kráse"...já vim, že se mi bude po bříšku stýskat a začne kolotoč, ale bude to prostě něco novýho, jinýho....těším se na změnu. A jsem si jistá, že se mi tisíckrát zasteskne po tom klídečku. Ale už je prostě konec těhulíkování. Bylo to nejkrásnější období mýho dosavadního života.....tak a mimi, šupky ven!!!!

Ahojky, já jsem tu taky... No a dneska mám termín a NIC, akorát mě včera Dr. řekl, že mi vyšel blbě UZ (malá hlava, velké tělo, málo plodovky) a je dost možný, že mimi bude postižené. Tak už se bojím porodu nebo spíše toho, co bude po něm. Snad to bude good.

In reply to by paaaja

My taky doufáme, ale hlavně mi to nemuseli říkat den před termínem.... Snad to bude dobrý, manžel má úplně stejné proporce (malá hlava k tělu), tak jsme tak vyhodnotili, že to může být dědičné.... No uvidíme, o víkendu budeme vyvolávat....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky