cukrovka

30.12.2008

Ahoj holky. Chtěla bych s zeptat v jakém týdnu jste byli na testu na těhotenskou cukrovku a na EKG. Mě tam doktorka poslala před deseti dny ale k tomu mi dala i pozvánku na genetický ultrazvuk a řekla že mám přijít toho 14.1. po ultrazvuku. Já si myslela že i ta cukrovka jí bude stačit do toho 14-tého ale dneska sem si byla pro papír na peníze a dostala jsem vynadáno, jak to že jsem tam ještě nebyla. Kdyby mi to řekla, že to ppotřebuje hned tak tam snad dojdu. Řekla, že se to dělá v určitém týdnu, ale někde sem četla že tam posílají až okolo 28tt. Jak jste na tom byly prosím vy? :cc):

Ahojky,
v případě zjištění rizikových faktorů se dělá test na cukrovku právě už v 18tt, ale co všechno mezi rizikové faktory patří, to nevím. Předpokládám, že cukrovka v rodině a příp. problémy v těhu, které by ukazovaly na možnost cukrovky. Já jsem teď v 23tt a na další kontrolu jdu až začátkem 27tt a dosud mne dr. na test na cukrovku neposlal, tak uvidím, jestli mne to čeká až v tom 27tt nebo 28tt nebo mne dr. toho "ušetří".

My máme cukrovku v rodině a půjdu ve 2O.tt. Jinak o EKG Dr. nemluvila - to jako EKG moje nebo mimi?

In reply to by andulicek

Na druhou stranu je dobře, že by na cukrovku přišli co nejdříve, vysoká nebo kolísavá hladina cukru v krvi by tobě i mimi mohla škodit a vědět, že máš zdravé srdíčko je taky super!!! Je prostě třeba jenom pečlivější!!! Opačně by to bylo horší, tak buď ráda... :///:

Kamarádka byla na testech na cukrovku v 28tt a na EKG jí neposlal. Já pozítří začínám 17tt a zatím mě nikam neposlal .

Ahojky tak na EKG jsem byla asi ve 20 týdnu a na testu na tu cukrovku jsem byla ve 28 tt a takjy sem četla že se chodí ve 28tt ale jestli máte cukrovku v rodině tak asi dřív to nevím.Ahoj Šárka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky