Vase zkusenost......

29.12.2008

ahoj holky,chtela jsem se zeptat zda mate nektera zkusenost s tim,ze by Vam doktor oznamil,ze mate cystu a pritom to bylo tehotenstvi???? Dnes jsem byla u doktora a ten mi rekl,ze mam necelych 5mm velkou cystu a to jsem tam byla pred 14dny a nerikal nic,akorat se me zas zeptal jestli se snazime o mimco - ja mu zase rekla,ze ano a on at prijdu tak za 6 tydnu na kontrolu.Nevim to se udela ta cysta tak rychle??? Dik za odpovedi :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHojky, naši takhle přišli ke mně. :D DOktor ji poprvé vyšetřil a řekl, že má dojít za čtyři týdny na kontrolu, jestli to zmizelo, že s tím popřípadě něco udělají no a po čtyřech týdnech ji doktor řekl, že bude podruhé maminka.. :D

ja som mala cystu dost dlho behom tehotenstva...doktor mi na to povedal, ze je to fyziologicke, ze z tej cysty sa uvolnilo nieco.....ak ma zabijes, nevzpomeniem si co,.....co napomahalo vzniku prcka...a povedal mi, ze by bolo zle, keby tam ta cysta nebola....tak Ti neviem..este stale som z toho nejak mimo :o)jo a mala asi 4mm.....a pak sama zmizla :O)

tak drzim palceky...:o))

In reply to by petrulla

tak jsem smejdila po netu a mas pravdu,cysta pry je v kazdem tehu,ze vyzivuje plod nez to prevezme placenta bo neco takoveho.........no uvidime jak to dopadne,doktor mi rekl,ze mam prijit bud po menstruaci a nebo za 4-6 tydnu aby se mrkl jak to ni vypada.Tak jsem taky sama zvedava jak to dopadne :-)

Ahoj, já to taky tak měla, v červenci jsem mi dr. zjistil cystu a měsíc na to jsem otěhotněla. Říkal mi, že to ničemu nevadí, že se sama vstřebá. A vstřebala se...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka