Suavinex-Lovi by Canpol Babis-Avent

30.12.2008

Holky máte některá zkušenosti s těmito značkami?Jedná se o to,že malinká bude mít půl roku a tak ji začnu přikrmovat.Začnu jí pravděpodobně dávat čajíky a tak nevím jakou jí koupit lahvičku nebo nevím jestli rovnou takovej ten hrneček :? zaujaly mě tihleti tři výrobci a teď nevím do čeho jít :oci:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Michaluska

Nevadí, ačkoli maminka již problém jistě vyřešila, určitě se najde jiná, která řeší podobné dilema.

A já si alespoň zanadávám }:) Avent je dobrej, Lovi má měkký pítka a moc to teče. Ale kdo má zkušenost s "magickým hrníčkem" Avent, určitě se mnou bude souhlasit - teče! :€{€: A teče hodně, když si ho dítko chytí obráceně!

In reply to by vood

Tak na to jsem posléze přišla taky :oci: Nicméně co jsem tak zjišťovala,tečou všechny "nekapající" hrnečky :evil: Takže u našeho druhého miminka,které je již na cestě opět zůstaneme u kouzelného hrnečku od Aventu :///:
Ty Avenťácky jsme nakonec vyzkoušely všechny.Ten s bílym pítkem,potom zelené pítko.Hrneček od roku,od roku a půl sprort.Teď už máme takovou tu plechovou flašku od Laken.Vyrábí to i SIGG,ale je o dost dražší...Je to ale pro větší děti.Měly jsme taky flašku s brčkem s DM...taky teče a dokonce když tam dáte pitíčka moc, při otevření to tím brčkem vystříkne :s: No ... užily jsme si srandy kopec s netekoucíma hrnečkama :bab:

In reply to by Michaluska

My jsme zatím pořád na lahvích. Vkládala jsem do Aventu velký naděje a teď už budu čekat, než se malá přestane bavit tím, že si šťávou při každým pití promáčí oblečení, a koupím obyčejný "tekoucí" hrníčky :) a nebo tu šroubovací lahev (starší dcerka si nosí tu Laken do školy a opravdu neteče). U starší dcerky jsme zkoušeli taky všechno a buď netekly vůbec, nebo tekly tam, kde týct neměly :smich: Děsně ráda slyším, že je to tak pořád }:)

Ahoj Michaluško, já jsem nejvíc spokojená s Aventem, dá se různě kombinovat a z lahvičky se dá vyrobit i hrneček s pítkem... je sice dražší, ale v tomhle se určitě vyplatí. Používáme Airflex a nevíme, co to je problém s prděním :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka