Ahoojky!!Chtěla bych vaši radu, nebo názor.Majdinka se mi začala budit v noci na jídlo, tak dvakrát za noc.

30.12.2008

Má ted nějak víc hlad a asi jí ta kašička na noc nestačí...Myslíte, že ji mám hned po kašičce dokrmit mlíčkem ( UM ), nebo jí udělat víc té kaše???

:k: :k: :k: .Já jsem nestihla odepsat, jelikož se Majdina vzbudila, tak jsem se jí musela věnovat a pak jsme šly na procházku, jako rodinka.. :c: a pak jsme byly i na večeři... :qu: :a\|: .Dneska jsem zkusila dát jí mlíčko a usnula mi už při krmení... :) , tak uvidíme, jak bude spinkat, no a zítra, jí zkusím udělat víc kašičky.Jinak Všem vám přeji, příjemný zítřejší večer, at jste s těmi co máte nejraději a štastný Nový rok... :k: :k: :k: . :a: .

Zkus víc kaše,i když u nás to fakt nemá vliv,at sní 100 nebo 200ml,budí se mi stejně často :r: ,možná máte ted období,který za chvíli skončí a bude to jako dřív,ale s tou kaší to zkus :a:

no abych ti pravdu rekla,tak asi moc neporadim :\/: ...u nas je to totiz stejny a to byl Petovi rok :\/: ...jeste snad nebyla noc aby se nevzbudil,ja sem vyrizena a nemuzu prijit na to jak to udelat aby uz konecne chrnel :spid: ...ikdyz se vice naveceri,ikdyz vypije vice kase s mlikem...proste cokoli,stejne se budi nejmin 2x a rve dokud mu nedam mliko.Taky sem na radu zkousela Hami hajaja,ale to je snad jediny jidlo,ktery fakt odmitl a usnul bez mlika,protoze ikdyz sem mu pak udelala Nutráč,uz mi neveril a nenapil se :///: ...takze hajaju mam celou nacnutou krabici a muzu si ji vypit sama :s:

Věroušek

Ono je ted asi nejake divne obdobi.Me se taky zacala Verca budit casteji ale z toho jen 2x na jidlo. A zbytek cca 2x chce pohladit a byt u me a hned spi dal :( A vzdycky stavala 8-9h rano a ted uz v 6h a to jsem jeste mrtva, protoze chodim spat kolem 1h rano :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka