Tak se s Vámi musím podělit o super

30.12.2008

zprávičku, dneska jsem volala na genetiku do Ostravy, tak mi sestřička říká, jeva, zrovna jsme Vám chtěli volat...takže, výsledky z odběru plodovky jsou naprosto v pořádku, tak mi spadl kámen ze srdce. Jsem moc ráda, že mimísko je zdravé.

A čekáme chlapečka, takže zrovna koukám po jménech a uvažuju, jaké vybrat. Líbí se mi mnoho, ale nevím no. Přítel je nadšen, je to ten nejkrásnější, byť opožděný vánoční dáreček.

nejde popsat to, co momentálně citím, jsem maximálně štastná, až tomu všemu nemohu uvěřit.

Ale jak jsem psala dříve, tvůj Kombinovaný test byl negativní, tak se nedalo nic jiného ani čekat! Samozřejmě je to super a moooc si užívej těhotenství! :k:

děkuji za odpověd,nebyla jsem si jistá.Už se moc těším,ale i zároven bojím,ale to k těhotenství patří.Mějte se hezky přeji krásné těhulkování a at nám mimísci dělají samou radost :a: :a: :a:

Děkuji moc moc moc za povzbuzení,snad všechno dobře dopadne :°: už se těším na mimi.Chtěla jem se zeptat při těch triple testech dělají i ultrazvuk?Děkuji za odpověd :a:

moc moc gratuluji :\x: :\x: :qu: ,je to krásná zprávička.Mě ted čekají tripple testy,tak se docela bojím,slyšela jsem že vycházejí často špatně :r:

In reply to by kyra777

mně vyšli taky pozitivně, z tohoto důvodu jsem šla na ten odběr te plodové vody a nakonec jsme se dneska dozvěděli, že všecičko je naprosto v pořádku a čekáme chlapečka:-)

Držím Ti palečky

In reply to by kyra777

Neboj, to bude určitě v pohodě. Taky jsem slyšela, že často vycházejí šúatně, ale výsledky prý nejsou zrovna moc super spolehlivé. Taky mě 7.1. čekají. Držím moc a moc pěsti, aby dobře dopadly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka