Kartářka

30.12.2008

Ahoj holčiny,
tak jsem se rozhodla že si zajdu ke kartářce :) Objednala jsem se k paní Dagmar Kludské v Praze. Jsem fakt zvědavá co mi řekne :s: :s: . Byly u ní dvě známé a všechno co řekla se jim splnilo :? .
Zajímalo by mě jestli s ní, nebo s jinou kartářkou máte některá zkušenosti?

ahoj...myslim si ,ze zbytecne vyhodis 800kc,ja jsem taky kdysi verila,ale byla jsem asi u 4 kartarkach,a vysla tak ctvrtina a to ani vtem casovem intervalu,co rekli..spis si to sama tak vsugerujes az se neco vyplni....taky mi jedna rekla,ze vyklada osobnostem,ukazala mi i ustrizek z novin,kde se psalo o ni...pry..meno tam nebylo...a to jsem byla az v jablonci... od ni my nevyslo vubec nic...ja verim,ze jenom ten co vyklada zadarmo,nebo nejaky ty pravy samani umi predpovydat,ale tady chou vsechny jenom vydelat!!!!!

Ahoj, já jsem ležela v nemocnici s holčinou, která u paní Kludské také byla a taky se jí splnila její předpověď....
Jak dlouho se k takové kartářce objednává a kolik to stojí? Myslím, že mi ta holčina říkala 1000kč...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

já jsem poslala paní Kludské email teď je to týden a odpověděla mi. Má dlouhý čekací termíny. Jdu až v březnu a stojí to 800,- Kč, což mi nepřijde tak hrozný. Jsem strašně moc zvědavá co mi řekne. Snad se do března nezvencnu. Právě, že známé co u ní byly tak se jim vše také splnilo. Chci znát co mě čeká, protože život umí dávat pěkný rány

u kartarky a to co me predpovedela tak se me v nejblizsi dobe splnilo, a ted bych taky nekam zasla nebo prez email,ale nemam zadny kontakt.zajimalo by me jak to bude semnou a s malim dal jestli se najde nahradni tata atd......,

Holky tak to jsem opravdu zvědavá jestli se mi taky trefí do všeho. Mám z toho docela strach, ale už fakt potřebuju vědět co mě čeká :s: :s:
Řeším docela velký problém a chtěla bych vědět jak to všechno dopadne :(

Ahojky, já byla u kartářky v Brně a můžu říct, že se trefila ve všem, zatím. Věřím, že některé kartářky mají za sebou psychologické studium a proto dokážou napovídat věci, které si každá z nás přepracuje v hlavě ku svému a pak si myslí jak není dobrá. Ale já si říkala, že kdyby to navykládala někomu jiného, tak by asi neuspěla. S odstupem času vidím, že se nemýlila.

In reply to by Leian

Mám na ni jen telefonní číslo, jméno jsem si zapomněla poznamenat a ani adresu už nevím. Ale když vydržíš, tak to zítra všechno zjistím od bývalé kolegyňky z práce a dám Ti večer vědět, jak přijedu od Anetky z nemocnice.
Jo je z Líšně a tel. číslo je 603721829

In reply to by Leian

našla jsem si ji na internetu. Je prý moc dobrá tak jsem zvědavá. Ona je i dost známá. Myslím, že je to www.dagmarkludska.cz, nebo obráceně. Ale když si ji zadáš do vyhledavače tak ti vyjede. Objednávky přijímá přez email. Dneska mi odpověděla a jdu k ní v březnu. Čekačku má až 4 měsíce, tak si ji co nejdříve napiš :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky