Kdy jste se vdávaly?

30.12.2008

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, kolik z Vás se tady vdávalo těhotných a v jakém měsíci. Dnes jsme se rozhodli, že se přece jen vezmeme, než se nám narodí miminko, ale nevím, nevím, jaké se dají sehnat šaty. Bříško už asi pomalu poroste....Chtěli bychom se vzít v březnu, v červenci čekáme miminko.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já jsem se vdávala v 17. týdnu, tedy na začátku 5. měsíce, a bříško na mě skoro vůbec nebylo ještě znát. Vdávat se však ještě o týden později, tak už bych se do šatů vybraných měsíc předtím nevešla, sukni jsem zapunula už jen tak tak. V půjčovnách mají určitě i dost šatů, do kterých se vejdeš i s bříškem. Rozhodně svatbu s bříškem doporučuji.

Nazdárek, já jsem se vdávala ve 30.TT a bylo to fajn. Šaty jsem sehnala v pohodě- byly to sice vel.44, ale byly empírového střihu- živůtek a nabrané pod prsama.. :) A malá celou dobu obřadu prospala.. Začala kopat, až když jsem začala plnit chlebárnu. :) (hlavně svatebníma koláčkama) :D Tak pa, pa a blahopřeju.. Jinak my jsme se s manželem rozhodli pro svatbu 1.6. a brali se 19.7. :)

Ahoj já jsem čekám miminko v lednu a vdávala jsem se v říjnu. Se šaty jsem měla problém. Protože jsem nevěděla jak rychle mi poroste bříško. Tak jsem si jedny zajednala už v červenci. Ale do těch jsem se už nevlezla tak jsem si musela vzít větší ale i tak byli krásné. Ta paní co mi je půjčovala říkala že těhotenské svatební šaty nejsou, že se jen půjčují větší a když tak upravují. Zaleží asi jaký salon. A když jsem šla čůrat tak tam chodil semnou manžel. :s:

Ahojky, já jsem se vdávala ve třetím měsíci. Naštěstí jsem ješte neměla břicho tak to bylo v pohodě. Jinak čůrak jsem chodila taky se ségrů, protože bych to sama nezvládla :s: :s:
Ale šaty seženeš úplně v klidu v každé lepší půjčovně :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

NO jo jak to po sobě člověk nepřečte pořádně :s: :s:
Vypadalo to hóóódně divně, že? :///:

Ahojky, já jsem se vdávala v šestém měsíci, byla jsem sice taková větší nevěsta, ale bylo to super. Šatičky jsem sehnala normálně v salonu. Budu držet pěstičky, ať vám to dobře dopadne. papa

ahojík :a: já se vdávala na konci června a v září jsem rodila takže jsem se vdávala s velkým pupkem(já totž v 6 měsívi vypadala jak v 8 :!k: ) šaty jsem sehnala ve výprodeji,mamka mi je poupravila na bříško, jestli chceš pošlu ti fotku ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s :s: :s: :s: :s: :qu: :qu: :qu: Já na tom byla stejně, se mnou chodila čůrat ségra, ale byla u toho alespoň sranda. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky