Alkohol ?

30.12.2008

Ahojda holčičky, chtěla jsem se zeptat na Váš názor na víno v těhotenství. Říká se, že jedna sklenka občas nemůže uškodit, jaký je Váš názor! Díky za příspěvky :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, myslím si že ti troška vína ani piva neublíží. Já osobně si občas naleju trošku piva, většinou teda po obědě, líp mi to pak tráví a netrápí mě bolesti bříška.Nebo se napiju malinko od manžela, když si otevře pivko. Pak si zajdu na procházku a jsem naprosto v pohodě.
Když to nepřeháníš, tak to tobě ani miminku neublíží. A tak je to se vším...

ja myslim, ze decka nebo dve nemuzou obcas uskodit. Ale urcite ne denne a urcite ne nic silnejsiho nez pivo nebo vino. Ja teda mela svuj prvni alkohol az ve 35tt tehu a to decku vinka, jinak nepiju, nechci. Ale neodsuzuju ty holky, co si obcas daji, podle me to nevadi. Na Silvestra si urcite deckou vinka pripiju.

No já si celé těhu i teď když kojím říkala že 1dc mi nic nedá tak proč si ji dávat. Kvůli 1dc něco riskovat, ikdyž si myslím že se nic nestane. Nedám si ji cítila bych se divně. Takže nepiju už přes 16měs. A ani nemám chuť raděj si udělám něco v odšťavňovači.

ahoj :) když ho nepiješ litry denně tak nevadí...třeba tá decka nevadí ale nevím jestli každý den, to raději ne...ja si ted tak 2-3 x týdně dopřeju malou sklenku pivka po jídle, nebo trošičku vaječnáku :)

vůbec bych si s tím nelámala hlavu.Všude píšou,že alkohol ne,ale myslí tím nepít každý den a větší míře,takže,když si dáš decku denně,tak to ani ty,ani mimi nepocítíš.Myslíš,že po decce se něco k mimi dostane?Dám si občas pivko na uvolnění,protože mě všechno začíná štvát a mimi je ok.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám také decku červeného doporučenou, vyšlo mi málo krevního barviva, takže decku červeného sem tam a železo beru :)

Ahoj, ptala jsem se na to i Dr. a ta mi taky řekla, že deci vína jednou za čas opravdu nemůže uškodit. Mně teda víno přestalo úplně chutnat až do nějakého 7. měsíce a dala jsem si 2dc 25.12. s těhotnou známou a moc mi chutnalo. Dneska mi nalila taky známá decku a zítra se chystám si připít taky troškou, ale pak zas abstinuju :-) Chce to jen hodně doplňovat vodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky