Hurá není mi špatně! Ale.....

30.12.2008

:) :\x: :\\: Tak už mi je konečně několik dnů dobře.Dokonce dokážu venku projít kolem člověka co kouří :s: .Ale...nemůžu se dočkat až budu cítit pohyby.Teď mám špatné sny ,pořád se bojím aby bylo na další kontrole vše v pořádku.Nejraději bych chodila do poradny každý týden!Kdo to má vydržet ,ten pocit kdy nevím zda je vše v pořádku.Už mě z toho často bolí hlava.Musím vydržet! Snad už brzy pocítím ,,kopání" a uklidním se ,protože bude hned větší kontrola!

Ahojky ahojky,
neboj ot bude všechno určitě v pohodě a ono si toho kopání a hýbání ještě užiješ. JSem ve 20tt a mimi se začíná ozývat čím dál více :) je to super. Jenom občas v noci mi moc nedává vyspat. A neboj testy a kontroly dopadnou určitě dobře. Tak držím pěsti, aby bylo všechno OK!!

PS: Nás čeká velký ultrazvuk 7.1. a ani pořád ještě nevím testy genetiky :\/: ty se dozvím 6.1. v poradně

In reply to by mala Jana

To myslíš 3D? Nikde jsem se tady nedočetla jestli na ten ultrazvuk teď chodí všichni.Moje Dr.má ultrazvuk v ordinaci,tak nevím který myslíš.Na triple test jdu až v lednu ,tedy v 16.týdnu a do týdne bych měla vědět jestli mě čeká odběr plodovky.

In reply to by Libuš

Jo jo, je to 3D. No já nevím, ale moje Dr. posílá asi všechny. Je to součást tripl testu, teda alespoň co já vím a co jsem četla. To už jdeš tak brzo? Jdu až ve 21. tt, ale Dr. mě poslal tak pozdě, protože mimi je prý malinké a tak mi pořád hýbe s týdnama ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka