porod i o měsíc dříve?

30.12.2008

ahoj všichni, měla bych dotaz... Je mezi váma někdo kdo rodil i o měsíc dříve? jsem druhorodička a začíná mě přepadat strach. Prítel jede na měsíc na služebku do Dánska, vrací se první týden v březnu a já se bojím aby to nepřišlo o měsíc dříve, termín mám 4.4. Máte někdo nějakou zkušenost? děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja sem rodila driv ale toproto ze sem mala a hubena.... a dr. mi to slibovali a navic sem mela rizikovy tehu..pokud si v pohode tak tim bych se nestresovala a pokud kdyby to prislo driv tak te odveze i sanita nebo se domluv se sousedem a je to .... jinak si myslim (i zvl. zkusenosti) ti bude zalezet jen na miminku a ne na chlapovi :)

Ahojky, já jsem stále těhule,ale kámoška měla mít termín 14.1.09 a už má doma 14dní krásnou zdravou holčičku,jen je trošku menší,ale krásná a vlasatá kočena :-) jo a taky je druhorodička. Ničeho se neboj, když je u Tebe vše vpořádku,tak se zbytečně nestresuj a užívej si těhulkování. Pa pa

a vše bylo úplně v pořádku,jen byla Verunka o trochu menší,ale brzy to dohnala. Ničeho se neboj,pokud by to přišlo dříve nic se neděje,kamarádka dokonce rodila ve 28.tt a dneska má krásného a hlavně naprosto zdravého chlapečka,jen byli déle v nemocnici,neměl ještě pořádně vyvynuté plíce. Pokud budeš mít vše v pořádku tak to snad ani nehrozí,tím se vůbec nestresuj :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no za měsíc odjíždí a oba se bojíme, že smutek a příprava na to vše to může urychlit. Budu se snažit být v klidu ale už vidím den odjezdu, budu bulet jak malá. A každý den než usnu nad tím přemýšlím a tak jsem si řekla že se vás tady zeptám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky