chodítko

30.12.2008

holky jaká požíváte chodítka?dostali jsme dost peněz k vánocům tak kupuju adélce včechno dopředu. koupili jsme jidelní židličku a ještě chceme chodítko a sedačku.sedačku jsem vybrala recaro ale ještě chodítko...hm??? :dance:

máme a vůbec mi nepřijde, že je to špatný. Musíš zvážit sama co je pro tvý mimi ok. Jak tady čtu, tak někomu nevadí, někomu se doslova břídí. Náš malej bude mít 16-tého 7 měsíců a pod stromeček ,,chrobáčka''dostal. Kdyby to bylo tak hrozné, nemyslím si, že by byl svět jimi tak zahlcen. Dokonce přece mají atesty a firmy jako chicco apod. by si jistě mezi své miminkovské věcičky nezařadili něco tak špatného jak některé maminky uvádějí. Ale jak se říká-tisíc lidí, tisíc chutí. To že se v tom mimi pohybuje, je přece účel, takže se přece musí předpokládat, že semtam něco stáhne se stolu apod. takže doma nic po jeho ručičce nenecháváme (až začne lézt a chodit, bude to dělat taky ne?) Vyhraje si v něm a já si taky těch deset minut odpočinu. Já v pavoukovi taky vyrostla a to tehdy byly 4 nohy a kus plachty :s: , teď jsou perfektní a bezpečné. takže hezké rozhodování :one:

brrrr choditko? to by se nemelo,,, nici se zada a kycle navic seti dite dostane vsude a muze na sebe neco strhnout ani nevis jak a klido i v tom prevratit a to bych nechtela videt coby se stalo..... za me choditko NEE :D jinak ty penizky schovej a uvidis - budes je potrebavat co neviet na dulezitejsi vec a nebo nech za ne mimi proockovat na NECO CO MSLIS ZE B BYLO SUPER (TEREBA NA PNEUMOKOKY, NEBO MEDINDOKOKY ATD..NIKDY NEVIS:) )

ahojky choditko by se pouzivat nemelo no deti pak muze bolet pater a hlavne se to projevi az pozdeji. Ja jsem v choditku byla a pater boli no ale nechcu to svadet jenom na choditko to muze mit spoustu pricin ale prvni z nich je prave choditko. Tak uvidis sama zeptej se treba doktorky jestli to doporucuje a uvidis :) papa :a:

ahoj chodítka, by se neměla používat, protože je to velká zátěž na páteř a na šíjové a zádové svaly. Vše by se mělo nechat přirozenému průběhu, až se malé bude chtít postavit a bude na to připravené, postaví se ! :a:

In reply to by mariam

obě jsou moc pěkný.... práááávě,taky jsem koukala,že hodně prodávají s těmi zarážkami a já se právě bojím aby se vůbec rozjela po kobezcích :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky