¨Co si o tom myslíte??

30.12.2008

Ahoj Holky,
dnes jsem přeci jen zašla do nemocnice na gyndu, mám tam známou.. Nějak mně to nedalo z hlediska divné MS. CHtěla jsem ji i popřát do nového roku, podívala se na mě. Povídala, že V 6 tt nejsem sto pro :\\: , ale že se ji zdá tam něco hodně brzkého. :spid: Krev mně nedělala zatím, domluvily jsme, že se tam stavím po 6 a snad už bude jasno. :§) Teoreticky povídala, že by tam mohlo být mimi i cysta.. Tak jsem z toho paf, MS jsem ale měla.
Co byste si o tom myslely Vy? MOc děkuji :a:

Těžko se to říká, ale i když to bude hrozně dlouhý čeknání, tak je asi lepší nemyslet si nic a počkat na výsledky, nejhorší jsou falešný naděje a po nic zklamání :a: Hanča

In reply to by Hanka30984

Zklamaní znám velice dobře, celou sobotu jsem prořvala, že jsem to dostla a test byl nehativní.. A dnes tohle.. :n: Ale musím vydržet a počítat s oběma variantama. buď tam nude :||): a nebo bude :r: . Ale i kdyby to nevyšlo, tak jsem si včera pomocí Vás tady holek, že budi v klidu, užívat si sexu a neřešit po každém styku, zda už jsem těhule :spid: Už by se z toho člověk zbláznil.. :s:
Všem děkuju moooooooc :w: :w: :w: :w: :w: :w:

Já nevím, co si myslet, ale vím, že známá měla cystu ze začátku těhu taky. Tehdy jsme o tom nic nevěděly, tak jsme se tím ani nezabývaly a normálně porodila... Moc Ti přeju a držím palce, aby všechno bylo dobrý! :k: Vím, že se mi to kecá, ale zkus se nestresovat.

co tam je,ale budu ti moc držet palečky aby tam bylo mimi :cc): :cc): a né cysta :r: to čekání,ale bude dlouhý...ale vydrž to :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky