Mé milé kamarádky

janka...82
30.12.2008

26.12. nám byly 3 měsíce. Neskutečně to utíká. Včera jsme byli na prohlídce. Malej má 6,6kg a 68 cm. Doktorka se moc netvářila, že přibral za 6 týdnů 2 kg- asi hodně nebo co :00: Ale já na ni kašlu, přece malýho nebudu trápit hlady. Dál by mě zajímalo, jak oni ty miminka měřej. Zase jsme doma naměřili míň- o 5cm :00: Jinak máme trošinku rýmu, tak nás neočkovali a jdeme tam příští týden znovu. A co jinak o Matýskovi napsat? Papá po dvou, někdy po třech hodinách, vypije mi 150ml nutrilonu. Spinká mi krásně celou noc. Krásně breptá, říká mmmm, ma, mé. Líbí se mu v sedě, krásně pase koníky a snaží se přetáčet- ještě se mu to nepovedlo :h: A tady pár fotek:

Ahoj Janinko, Matýsek je moc krásnej chlap a dlouhej, teda podle paní DR. ;) My máme 70cm, měřím malou sama, protože sestřička se vždycky cabne o 5 cáků +-. Já měřím od hlavy po patu, ale kámoška mi tvrdila, že to má být po nataženou špičku. Což je podle mě blbost.
Jinak je malej fakt moc šikovnej a ty koně pase ukázkově, je to frajer.

Nazdárek Jani, nestíhám zírat jak malý Matýsek vyrostl a do krásy taky roste bleskurychle :h: :h: :h: :h: je nádherný :c: :one: :h: a moc šikovný :qu: :qu: :qu: :qu: jen tak dál :s:

teeeda to je hezouckej sympatak, jako fakt koukam kolik toho umiii, supr :°: pohlazeni posilam :a: :h:

jůůůůůůůů Matýsek je báječnej :c: a koukám že taky zdrhá z hrací deky :s: mě se ten můj malej loupežník vždycky odkope někam mimo....
a tedy smekám, jakej je Mates šikula :qu: stejné dovednosti má můj synek v půl roce

a koukám,hrací deka už mu nestačí :///: . Janko já taky vždycky naměřila míň cm, jinak rýmu jsme před očkováním měli pokaždý,takže pokaždý odklad :00: . To celonoční spinkání ti tiše závidím,to si mohu nechat jen zdát, ale přijde mi,že je to i umělou stravou,nebo já mám prostě noční flámovače :s: , tak ať krásně prospíváte jako dosud a někdy příště :a: .Gabča,Filípek,Domčulka

janka.82

In reply to by Bestyjka.

Ahoj Gábinko. Děkuji, že jsi napsala, moc mě to potěšilo :h: :h: :h: No, on se furt odstrkuje nohama, tak takhle z tý deky vycouval :s: Malej ani nemá rýmu, ale má ucpaný nos. My tady máme totiž děsně suchý vzduch- Ivka222 může potvrdit. Plánujeme koupit zvlhčovač vzduchu. Já mám totiž děsný kašel- už od dubna :00: a asi je to tím. A chci hlavně kvůli malému. Taky jsem šťastná, že mi malej celou noc spí, aspoň se pořádně vyspím ;) :a:

In reply to by janka.82

pomáhá, my bydlíme v paneláku a taky máme hodně suchý vzduch, ráno jsem uplně jak mumie :s: . Ten eukalypt mi poradila jedna zdravotní sestra a krásně to uvolňuje frňákovník. Jinak ten můj má děsnej chrchel, on měl i antibiotika,ale moc nezabrali,když zachrchle,malá vždycky chudáček rozpaží,jak se lekne,ale už si zvyká,on vždycky když chrchle,chrchle půl roku,jelikož do toho silně kouří :spid: ,ale to nesmim ani zmínit,oni to ti silní kuřáci nesnáší,ty naše rady nekouřících :!k: .Gabča,Filípek,Domčulka

ivka222

panečku ten nám povyrostl,ani se nedivím po tak krátkých intervalech se hlásit k jídlu,parádní fotečky :one:

Ahoj Janí, Matýsek je nádherný :qu: a pod stromečkem mu to s taťkou moc sluší :one: My jsme taky vždycky naměřili míń než doktorka :00: Tak fakt nevím :s:

Ahoj Jani, Matýsek je už ale velký chlapík, a je krásný, úžasný, no prostě super :w: :w: :h: :h: :h: je vidět že je moc spokojený, tak to má být :c: a jak se jinak máte? co děláte? ;)

janka.82

In reply to by Marcelka83.

Ahoj Marcelko. Děkuji móóóóóóóóóc :h: :h: :h: Máme se dobře. Malej teď spí a já musím jet nakoupit. Zítra úžasný silvestr :D ať už je po. Příjde k nám návštěva. To zas bude žranice :c: a pak začnu s dietou.... A co vy? Co Tomášek a Nikolka?

In reply to by janka.82

Tomík mi teĎ taky spinká, manžel má zítra narozky, no to to krásně vyšlo :00: , na Silvestra budeme u mojí mamky, tak uvidíme jak to dopadne :) No a s tou dietkou to vidím uplně stejně, mám v plánu si koupit rotoped a budu jezdit každý den, potřebuju totiž zhubnout 15 kg :w: :w: :w: :w: :( :00: ://: takže sportu zdar :!k:

Janiii, ten je tááák krásnýýýýý :h: :h: :h: A je šikovný - na to otáčení nespěchej, pak bude klídek tentam :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by janka.82

adámek zjistil, že se umí v postýlce zvednout.. stojí, řve a to je teprve něco! přijdu, položím ho, vypadá že usne, odejdu, stojí, řve.. a tak pořád dokola :s: tuhle mi spadnul z postele.. a já si můžu už jen povzdychnout, že časy kde ho nechám, tam ho najdu jsou ta tam :c: a k tomu otáčení ještě.. ze zádíček na bříško se áďa pochlapil až v osmi měsících :-)

janka.82

In reply to by Martii

To nevadí. Každé dítko je jiné. Jo, jsou pěkně vyčůraní. Matěj se taky večer vzteká a jak příjdu k postýlce, tak se směje- chtěl by se chovat. Ale já se nedám :c: No jo, Vám už bude 9 měsíců, co? Nebo už bylo? :D

In reply to by janka.82

teď 3. 1. mu bude 9 měsíců, letí to neuvěřitelně.. a to co matýsek dělal taky.. řval jak tur, člověk přišel a on se začal "zubit" :s: taky jsem se nedala, jenže teď nám asi lezou zoubky a ten lump se naučil k ránu do naší postele.. jenže u nás aspoň spí, v postýlce brečel každou hodinu, i častěji..

In reply to by janka.82

no tak už hodinu čekám na manžílkův návrat.. šel si připít s kolegou na nový rok.. mám vražedné myšlenky.. no a až přijde, tak si dáme polívku (dělám hustou, že v ní stojí lžíce) :s: a pojedeme k našim, tam máme pejska, protože doma je to pro ní za trest, kvůli petardám.. a tam strávíme i dnešní noc.. :-)

janka.82

In reply to by Martii

My čekáme návštěvu, tak trošku oslavíme ten poslední den v roce, ale už se těším, až bude po. Nějak zvlášť se mi ani slavit nechce. Jo, zvířátka každý rok lituju :r: A neboj, manžílek určitě už brzy příjde ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka