7.1.2009 NÁSTUP DO PORODNICE

30.12.2008

Tak bych si měla po dlouhé době zase něco zapsat do deníčku ;)
Pro holky, které znají naše trápení, bych chtěla napsat, že 7.1. nastupuji k hospitalizaci do Motola. Porod mi pravděpodobně o nějaký ten den vyvolají dříve a pak už bude záležet jen na našem malém chlapečkovi. Věřím, že to bude velký bojovník a co nevidět budeme všichni společně doma :h:
Dneska jsem taky byla naposledy v poradně u svého gynekologa, který mi dodal hodně odvahy. A Matoušek v bříšku taky, protože na monitoru mu krásně bilo srdíčko :h: :e):

Sloníku,moc držím palečky,v nemocnici se o vás pořádně postarají a budete ok oba dva!!! :h: :cc):

drzime pesti tobe i matouskovi, urcite je to sikulka a ty taky a vse zvladnete na vybornou...pak dej vedet...myslim mame termin kousek od sebe, ja zase pro zmenu premlouvam prdolku, zda se treba nechce uz otocit, pac jsme porad KP, takze uvidime, co nam 5.1. reknou ve FNOL, pry se rozhodne, jak bude tehotenstvi ukonceno - cisar ci klasicky...pa pa

In reply to by petaj

Neboj, a pořádně mrňouskovi domluv ;) Já už měla papíry na císaře vyběhané, oči vyplakané a Adámek se ve čtvrtek 5.6. otočil a v pondělí 9.6. se přihlásil na svět. Poslední měsíc byl buď KP nebo příčně :00: :00: :00:

Já se přidávám, tobě i Matouškovi držím moc a moc a moc pěstičky (všechny čtyři), ať je vše v pořádku. Páni doktoři se o vás určitě moc dobře postarají a brzičko budete doma už čtyři :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :one: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

ivka222

nevím oč jde,ale přeju moc moc a moc zdravíčka i štěstíčka :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka