Klesání bříška

30.12.2008

Holky když vám kleslo bříško za jak dlouho jste rodili?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!!Všude se píše dva až tři týdny,ale mi například kleslo bříško v pondělí a v sobotu mi už praskla voda.Tobě se zdá,že ti už klesá?

In reply to by sisiska

To může být jen tím,že změní mimi polohu.Když je moje zadečkem dopředu,tak mám břicho až po prsa,ale když ho má zas k páteři,tak mi taky trošku klesne.Víš,jak já jsem poznala,že je mimi už v porodních cestách?Čapla jsem si ve vaně,myla si dole pipku a měla jsem to tam dole úplně vyboulené,tvrdé,ne jako předtím,tak jestli si nejsi jistá,tak to zkus.Kdy máš kontrolu?

In reply to by sisiska

Tak to máš dost pozdě a to jsi byla někdy teď na UZ? Kdyžtak tam raději zavolej,zajdi si na prohlídku dřív. Já rodila v 37. V 36.jsem byla na kontrole,pipča dole vyboulená a doktor mi řekl,že za týden už nejspíš k němu nedojdu. Já to nebrala moc vážně,tak jsem tak dopadla,ale kdyby ti doktor potvrdil,že se to už možná chystá,tak bys to mohla oddálit ležením.

In reply to by sisiska

Tak to máš nějakého podivného doktora,v třetím trimestru se má už chodit co 3 týdny,pak co 2 a od 36.týdne každý týden. Být tebou,tak si to nějak vykřičím,ať se něco nezanedbá,tak jako třeba u mně,doktor ti potom nepomůže,když se něco stane.Já bych určitě volala a volala,že mám takový problém,takový a on tě prohlídnout musí.Ať jsi víc v klidu.Sice já taky v klidu nejsem,já jdu až 7.1. a to jsem byla naposledy 10.12.,ale takovou pomlku měl kvůli svátkům.Už se tam taky nemůžu dočkat.Máš super manžela :one: ,že tě nechává ležet,hlavně si to užívej,nechej se obskakovat,vždyť to jsou jediné chvilky v životě ženy,kdy máš na to nárok!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky