Tvrdnutí a otoky

30.12.2008

Ahoj holky potřebuje poradit včera večer mi stvrlo břicho, ale brutálně. Trvalo to 16 minut pak to přestalo a nic. Manžel už chtěl jet, ale nejeli jsme. A pak otoky nikdy jsem na ně netrpěla a včera shodou okolností mi natekly celý nohy až po stehna. Kotníky nemám skoro vůbec vidět a na nártu mám pěkný boule. A ruce mám taky nateklý. Nevíte si náhodou rady co s tím??? Moc vám děkuju za rady. Papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Lucko!

Hodně dlouho jsem tu nebyla. Jak se Ti daří a jak jste prožili Vánoce? Na ty nateklé nohy opravdu pomáhají nohy nahoru a s tím tvrdnutí bříška mám také zkušenosti, ikdyž teda netrvají tak dloho, jako jsi to měla ty. Já mám tvrdnutí bříška od 5. měsíce, pak to nějakou dobu ustalo a teď už zase. Pan doktor říkal, že teď už to bude častější, jak je miminko velké a jak roste jeho váha. Mám magnosolv, ale přiznám s, že ho neberu, ale můžeš zkusit i obyčejnou magnézku.

Ahojky,tak na to tvrdnutí si dej teplou spršku,sprchuj si podbřišek a na otoky studené obklady a nohy nahoru.Já to mám taky a zatím to zabírá

Ahojky,já jsem si taky v prvním těhu osprchovala ledovou vodou nohy,dala nahoru a pomáhá to,zkrátka to už chce spíš odpočívat,mi takhle ztvrdne břicho a natečou nohy,když třeba dlouho jdu,tak po hodině chůze mám to samé,co ty. Na to tvrdnutí břicha raději beru magnesium.

Tak to tvrdnutí jsem ke konci měla taky, ale kontrakce to nebyli, ty by netrvaly takhle dlouho, ale krátce a v pravidelných intervalech, jak nejsou pravidelný, tak to jsou jen poslíčci. Konec těhu jsem měla v srpnu, tak jsem na otoky taky trpěla, pomáhalo dát nohy nahoru, studený obklady, studený koupele, musíš to vydržet, protože nic nezabere stoprocentně :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka