Dnesna kontrola...v sobotu bude dalsi lednacek

30.12.2008

caute holky,,,tak dnesna kontrola bola strasne zaujimava....na monitoru nic.....rovna cara...no jaterky vysoke az po strop....doktor len zakrutil hlavou.....takze verdikt....uzite si Silvestra, 2.1. nastupite na odd. rizikoveho a 3.1(presne na termin), sa bude konat indukce.....tak holky myslete na mne, ja zacinam mat strach :o))ooooobrovsky strach

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to držím palce, aspoň víš kdy to bude. Na jednu stranu je to dobře, na druhou asi ne. S tou rovnou čárou na monitoru jsem stejně!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ALT som mala presne tri....ale ked som si pred tyzdnom volala o vysledky, sestricky povedali, ze su v poriadku...myslim, ze to ani doktor nevidel.....a dnes uz taketo rozhodnutie.....a jeeee...este hamiltona...holky moje ja zacinam hystercit O)))..ked dnu to ide tak lahko...a vonku ..O)

dekuju moc

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

z jednej strany sa bojim, z druhej sa strasne tesim....asi ich poprosim, nech mi to ani nehovoria, ked budu chciet urobit hamiltona..nech to rovno provede... :///:
no a klobuk dolu, pred dietovanim cez sviatky......:O)...
snazim sa spat, celkom to ide..keby sa dalo naspat dni dopredu, tak som prebornik :O))))

moc holky dakujem za podporu..O)

Já nastupuji na vyvolání 5.1., ale nebojím se, spíš se už hrozně těším! Tak nám oběma držím palce! :one:

dekuju moc holky.....nejak mi to az dnes doslo, ze budem mama :o))...asi nebudem normalna :O))....tak to trosku prezivam :o))

este raz moc dik.....

Neboj to zvládneš a už to máš jistý a v sobotu už to svoje zlatíčko budeš mít u sebe. Hodně štěstí a rychlý průběh :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka