Jak doktor a domovnice strašili..

30.12.2008

Ahojky, holky, tak mi to nedá abych se s vámi nepodělila o moje dnešní a včerejší zážitek... :00: tak jsem včera byla v poradně a podstoupila jsem ultrazvuk v rámci 31.tt no a doktor mi řekl, že mu miminko připadá hodně malé, prý by mělo mít váhu okolo dvou kilo a má jen asi něco málo přes kilo, tím mě celkem vystrašil, tak následovala záplava otázek co, proč a jak..byly dvě možnosti - buď má miminko geneticky dané, že bude menší a nic se neděje bo je problém s průtokem krve, s čímž souvisí i špatná výživa miminka placentou..u možnosti číslo dvě by pak byla nutná nemocniční léčba. Poslal mě tedy hned na druhý den - dneska - na ultrazvuk do nemocnice, kde měli zjistit, jak to tedy s miminkem je..myslím, že nemusím psát, že jsem měla o mimíska strach :( tak jsem tak seděla v čekárně, když mi zazvonil telefon - máma, zvedat jsem ho nechtěla, páč se lidi kolem na mě dívali jak na vraha..tak jsem jen napsala co se děje a zpětně mi došla zpráva, že mamině volala domovnice ohledně bytu, který jsme nedávno koupili a dáváme ho dohromady, že nám tam praskla voda, sousedka pod nama má prý úplně mokrý stěny a že má někdo okamžitě přijet, no když se daří,tak se daří, já v nemocnici, přítel v práci, což znamenalo, že byl každý v jiným městě než se byt nacházel ://: po telefonu jsme se teda domluvili, že se tam budeme snažit nějak dostavit, šlo jen o to kdo to stihne dřív...Sestřička zavolala moje jméno a já se zase zcela soustředila jen na mimíska...pan doktor mi řekl, že mu miminko připadá vzrůstově úplně normální a že je vše v pořádku :one: - uuuufff, spadl mi kámen ze srdce, jen jsem si tak říkala, jestli to naše matky neměli jednodušší, když nic nevěděli a tak se ani nemuseli stresovat :O tak jsem sedla do auta a uháněla do bytu, hlavou se mi honily myšlenky na kýble vody, které budu muset z budoucího domova vynášet, otevřu dveře a..........nic, ale absolutně nic!!Prostě sucho :? v naší koupelně, ze které ta spoušť měla mimochodem pocházet nebyla ani kapka..Zrovna dorazil přítel a tak že se jako půjdeme podívat na ten byt pod nama, v rohu kopelny měla trochu mokrou zeď, sakra kde jsou ty "úplně mokrý stěny!??? :spid: a že prý to musí být tím, jak přítel omlacoval kachličky u nás v koupelně...no nechápu... ://: každopádně to všechno dobře dopadlo a já jsem táááák ráda :s: omlouvám se, že jsem se tak moc rozepsala, ale já se prostě potřebovala vypsat :) :a:

tvůj doktor je pako, jak může něco takového říct. :? Váha kolem dvou kilo málo :w: v 31. týdnu? Ať se vrátí do školy. :s:

bych zabila. Miminko ve 31tt má mít váhu normální přes kilo. honzik měl myslím 1550-1600g a narodil se a měl 3820g, takže co by jako chtěl???? Hlavně, že je vše ok!!!!

no tak ty si davas kapky :) no hlavne, ze to vsechno dobre dopadlo :///: :///: :///: doktori desej porad a neni nad mile sousedky, jojo, to je holt zivot :s: tak ti preju uz jen krasne zazitky a uzivej si zdraveho tehulkovani :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky